fredag 6 januari 2012

Försenad julvideo

Till jul har vi ju sista åren gjort en musikvideo med familjen. Jag såg dem först hos min kompis Tara, så när hon gjorde en blev jag påmind och vi gjorde en också. I år måste det ha varit körigt hos Tara för det BLEV ingen video och då kom VI av oss med.

Till slut blev det dock en film och trots att julen är över måste jag ju lägga ut den här :) . Ylvas familj här hade också gjort en och de hade sin katt med. Det såg riktigt kul ut.

Njut! Man får inte roligare än man gör sig :) .

http://sendables.jibjab.com/view/kU2ELpbxUv3rZ7a7

Karin, tid och tid, man försöker väl smita åt sig tid till det man tycker är kul och följden är förstås att det fortfarande finns packning från resan kvar i huset, men det ska nog ordna sig. Idag hade jag lite viktiga skolgrejer att fixa också. Det var de utlovade stormbyarna som fick oss att köra och det visade sig vara ett bra beslut. Hoppas det bedarrar överallt snart!

The not-yet-desperate housewife, kommentarer som försvinner är SÅ irriterande! Jag skrev en till Tara häromdagen och den försvann. Det var sent på natten och jag pallade INTE att skriva om den. Morr! Håller med dig om att 17 tim var snabbt. Det går inte att trimma mycket på den tiden :) !
Jag har aldrig handlat på Ocado, men kollade precis och ser att de faktiskt kör till vårt område också. Är du nöjd med dem?
Nix, riddarna är nog inte så nyttiga, men de är nog inte värre än andra kakor eller godis :) .

Britt, ibland kan vi nästan ÖNSKA att vi hade lite gamla bullar för att kunna göra fattiga riddare :) . Lennarts hade säkert fortfarande varit lika bra i mikron, men vi tog chansen.
Idag har jag träningsvärk i HELA kroppen! Oj oj oj vad hon kör med oss.
Jag läste också om vilka ENORMA framgångar filmen fått och om de små tvillingarna. Kul!

Kram o Trevlig helg!
Ingrid

4 kommentarer:

Anonym sa...

Me like your postcard!! Jag skrev på facebook, men plopp! försvann det jag skrivit, så jag måste visa min uppskattning här! Det var väl Rikard under masken??..Tråkigt väder i Växjö, i övrigt riktigt bra! Märtha

Karin sa...

Vad begåvade ni är! Ingen överraskning förstås :-)

Britt sa...

Hej! Det var svårt att identifiera
er första gången . Det behövdes ett par gånger och det var lättast att hitta dig Ingrid. Dessutom tyckte jag att Malin har blivit väldigt lik dig. Man ser er på ett annat sätt.
Rolig idé. Kram Britt

Kim M. Kimselius sa...

Jättekul julkortsvideo! Skrattade gott åt den! Tack!
Kram Kim