måndag 30 april 2012

Nytt uppdaterat bloggverktyg

Hej alla!

Inte kan man ta bloggpaus över helgen utan att det händer något....

Nu har hela blogspot uppdaterats utifrån ett användarperspektiv. Jag tror inte det är någon skillnad alls för er som bara läser här, utan det är när jag ska skriva till er som det ser helt annorlunda ut och jag försöker just nu sätta mig in i var jag gör vad.

Efter en fullmatad helg med besök, kan jag väl lugnt säga att leta runt här för att se om det tillkommit några nya finesser som vore kul/bra att ta till, har jag dåligt med tid till.

Vad säger ni andra som bloggar i blogspot? Är uppdateringen bra? Är det något speciellt ni är glada för att de förändrat eller lagt till?

Britt, nu har vi börjat nedräkningen ;) ! Jättekul!
Nej, du gillar danskt rågbröd, så det är tur att du är så ofta i grannlandet och det borde väl finnas något ställe i Malmö som säljer bra danskt rågbröd? Rikard har blivit expert på att fylla resväskor med allt möjligt, men det är sant, han packar helst själv, ha ha.

Boktokig, jag måste också ha kaviar till ägg! Och det är bara då jag äter kaviar, inte på smörgås :) . Såklart vill man pröva allt det nya i första hand! Jag gillar fortfarande att gå och handla här, det finns mycket som vi inte prövat än, men alla i familjen är inte lika nyfikna som jag...
Frukost är det mål de flesta av oss vill ha som vi brukar och det är väl därför brödet blir så viktigt. Tror jag.
Jag är också osttokig! Kanske har vi lite lika smakpreferenser... här finns fantastiska ostar! Inte som i Frankrike förstås, men det finns en hel del. Jag tycker det jag saknar mest återigen är frukostosten, där är utbudet magert och inte som jag vill att det ska smaka.

Karin, nej jag tror inte du är svår med maten! Jag saknar faktiskt inte så mycket här heller. Kanske är det inte så konstigt. Det MESTA finns att få tag i och om inte så finns det så mycket annat att välja på. Barnen blir jätteglada när någon köper med sig falukorv till oss. Det har jag inga problem att klara mig utan överhuvudtaget, ha ha. Roligast med lokal mat är ju när någon i landet bjuder en på det, så att det smakar precis som det ska.

The not-yet-desperate housewife, SÅ spännande med huset!!! Hur går det? Vad säger Johan?
Jag kommer gärna, ser fram emot vad för nybakat det än blir ;) !
Det är inte allt som är värt att läsas ikapp här... ha ha. KRAM.

Nu blir det några snabba dagar innan vi får nytt efterlängtat besök på torsdag.

Då ser vi om det här inlägget kommer ut till er som det ska....

Kram allihop!

Ingrid

1 kommentar:

Kim M. Kimselius sa...

Hej
Jo, jag såg att det var på gång att ändras, därför hoppade jag runt och testade innan det var definitivt. Det tog ett tag, men nu måste jag medge att det har blivit mycket lättare att göra blogginlägg, att lägga in dem förhand och att skriva etiketter m.m. Det är väl bara någon enstaka sak som jag inte riktigt har kommit underfund med ännu.
Värre var det att min hemsida också hade uppdaterats utan varning och DET var definitivt till det sämre.
Lycka till, hoppas att du snart kommer underfund med det!
Kram Kim