torsdag 10 november 2011

BloggutmärkelseJag har fått en bloggutmärkelse igen! Kul! Faktiskt riktigt bra timing och vad jag behövde nu, för det är lite väl körigt och jag känner mig lite sliten. När agendan är knökfull har man lägre tröskel för andra mindre motgångar (t ex igår blev L sjuk och gick hem från skolan efter lunch och M kom hem från skolan och sa att idrottslärarna sagt att det var obligatoriskt att ha spikskor nu när de ska spela fotboll (jag vägrar köpa för fyra veckors gympalektioner till någon som ALDRIG kommer att använda dem igen)).

Med mitt sparsamma bloggande i nuläget känner jag mig inte riktigt värd denna award, MEN så tänker jag på det där vykortet där det står:

Älska mig mest
när jag förtjänar det minst
för då behöver jag det bäst.

Så sant, så sant, alltså är jag kanske extra mycket värd den just nu :) .

Så TACK Kim! Jag blev jätteglad och stolt över att du valde min blogg och jag hoppas att jag även framöver kommer att sprida optimism och glädje både via min blogg OCH vid sidan av den.

Så här skrev Kim om de hon skickade utmärkelsen vidare till:

Jag sänder Liebster Blog vidare till några av de bloggar jag följer och som skänker mig glädje när jag läser deras inlägg. De är optimister och tror på att sprida glädje runt sig, precis som jag själv gör.

Med awarden följer också vissa regler, nämligen:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Sänd vidare till fem andra bloggar... jag följer inte alls så många som Kim, så jag har inte så många att välja bland.... men de jag läser är ju så bra att jag skulle kunna skicka vidare awardsen till dem varje gång :) .

Mitt val går denna gång till dessa bloggar som jag gör mig glad och varm varje gång jag läser dem.

http://rabbitbearbug.blogspot.com/ - Så rolig läsning! Och då de bor i Tyskland passar awardnanmet extra bra.
http://astrididalby.blogspot.com/ - Sprider glädje inte bara genom sin blogg utan framför allt bland sina grannar. Dessa grannar sätter stämningen på hela den gata där vi bodde i Sverige och det är vi dem evigt tacksamma för!
http://karinesmeralda.blogg.se/ - En av de finaste vännerna som finns. Skriver fantastiskt och förtjänar en extra kärleksboost inför helgen efter lite vardagssjukdomar i veckan.
Faster Märtha - För att hon är den enda släkting på min sida som följer denna blogg och det är jag så glad för!! Tror att hon är överallt i cybervärlden men hon bloggar inte. Däremot bryr hon sig väldigt mycket om sina nära och kära och DET är ju också vad denna utmärkelse handlar om! Tack Faster!
Mormor & Morfar, Farmor & Farfar - som inte bloggar men verkligen förtjänar en kärleksutmärkelse ändå. Fantastiska föräldrar går inte att köpa för pengar och vi är ovärderligt glada för våra! Farmor får extra stjärna i kanten för flitigt bloggläsande och kommenterande.

Jag gjorde lite som jag ville med mitt urval, bland både bloggare och andra. Alla andra som jag känner och läser, stor kärlek till er också!! Fortsätt sända glädjens budskap. Det gör livet roligare och mycket intressantare!

Kim, med så många kommentarer, får man långa svar :) . Kram.

Anna F, tack för kommentar, så kul att höra lite om att allt gått bra! Förstår att ni är nöjda! Jojo, tänk om man kunde sova på det sättet, ha ha. Hälsa hela familjen!

Britt, du har så rätt, imorgon kommer nytt besök. Aha, du köpte salladen i Sverige, det var ju väldigt intressant. Har aldrig hört att de importerar sallad från England till Sverige. Ja, det är kul när R hinner förbi er när han är hemma, även om det oftast är en alldeles för kort stund. Nu börjar vi nedräkningen!

Catharina, visst var det bra service! När jag kom hem med henne jag fått skjuts av stod bilen och väntade och nyckel med rapport låg på hallmattan. Kul med skådespelarkarriär :) !! Spännande med annonsen...... Trevlig helg!

Kramar & Kärlek,
Ingrid

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken överraskning! Tack, väldigt mycket tack! Jo, jag tror det är livets mening: att bry sig om och att älska de människor man möter. Hoppas ni får det lite lugnare, det är min ständiga önskan...Märtha

Britt sa...

Tack så mycket för utmärkelsen.
Jag hoppas precis som Märtha att ni ska få det lite lugnare.
Dessutom tycker jag mycket om att gå in och läsa din blogg.
Det har varit trevligt att följa er
alla de här 4 åren.
Du har det stressigare i England än du hade i Danmark, tror jag.
Kram från Britt

karin sa...

Tack, min vän!

Kram från Karin

Kim M. Kimselius sa...

Härligt att se att du sänder utmärkelsen vidare även till sådana som inte bloggar. För det är som du skriver Älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det som bäst!
Härligt att jag lyckades ha så bra timing på bloggutmärkelsen till dig.
Många kramar Kim

Tara sa...

Thanks!! Timing is everything. I needed something nice and fun. I don't think my blog is always so positive, but that's just how life goes!! PS. I used to buy that "living lettuce" all the time in CA! :)

Boktokig sa...

Grattis! Vad kul!! Det är du värd! Det är så kul att läsa din blogg! Nu har jag haft så mycket för mig, så jag har inte hunnit in och läsa på flera dagar. Jag har verkligen saknat det!!!