söndag 17 juni 2012

Sommarlov!

TACK för ert tålamod och förlåt att jag inte skrivit på så länge! Det kommer bli ändring på det den närmaste tiden :) .

Det har varit väldigt intensiva och känslosamma veckor nu på slutet av skolåret. Jag har velat ta chansen att uppleva och delta i så mycket jag kunnat. Har skolan bett om hjälp för någon aktivitet, så har jag sagt ja om jag kunnat.

I fredags var det skolavslutning. Det är inga uppklädda, blomsterfyllda, kyrkbesökande skolavslutningar här, men det var en del presentutdelningar och många tårfyllda förväl. Malin var förtvivlad.

Igår hade vi farväl-öppet-hus hos oss med många vänner som tittade förbi under hela dagen och kvällen. Det var väldigt trevligt, men idag är vi RÄTT trötta. Under förmiddagen röjde vi en del, läste och myste. Sedan blev det faktiskt sol och vi åt årets första lunch ute. Vi behövde inte ens stå vid spisen. Vi har MASSOR av rester från igår. Lagade vi verkligen SÅ mycket mat...???

Nu har Rikard åkt till ett badhus med barnen. De var så glada när de gav sig iväg. Jag har satt igång med att sortera tvättberget som byggts upp sista veckan.

Hoppas att allt är bra med alla er?!

Hur har ni haft det på skolavslutningar? Planerar ni för midsommar? Är semesterplanerna under kontroll?

Karin, vi hade "din" kyckling igår kväll! Tack för tipset, jättegod! SÅKLART du ska komma och bada i vår pool, jag VET ju att du gillar att bada! Vi flyttar hem i augusti efter OS.
Är det några i vår klubb som ska på LCI i Hbg i aug?

The not-yet-desperate housewife, nu har vi pratat TVÅ gånger på en vecka! Väldigt trevligt! TACK för igår, det var SÅ kul att ni ville komma! Du är verkligen värsta mingelproffset!! Och DESSUTOM hjälpsam och har koll. Vi får bestämma en dag att ses snart. Jag ska slå in din present imorgon :) . Stort kram.

Britt, nej poolen är inte negativ. Än. Vi får väl se vad vi säger längre fram... Det finns ju en del att göra på andra håll i huset, men jag tror det ska bli bra. Linnéa och Malin planerade inredning och tavlor för sina rum idag.
Jag har varit dålig på att skriva sista tiden, men det har varit väldigt mycket överallt. Kul med era besök till midsommar! Vi ska få kul besök hit i veckan, men det är faktiskt en överraskning för någon i familjen...., så jag skriver mer om det senare.
Idag är det Fars Dag i England. Tror vi ska vara extra snälla mot Rikard ikväll!

Catharina, såklart ni ska komma till Lomma! Helt rätt, Lars blir en perfekt informationskälla för oss på poolfronten! Tack! Såg på fb att det blev en fin avslutning på din LC-tid! Och det är ju som sagt inte över! Tangent och Past blir HUR trevligt som helst! Jag är supersugen på LCI, men vet inte hur jag skulle kunna få till det....
Vad kul att du gillade bilden från Chelsea Flower Show. Det var SÅ häftigt och fint!

Astrid, jag har tänkt på er i veckan och skriver ett mail senare för att höra hur det har gått!
Jag vet inte hur det blir med bloggande när vi flyttar hem... vet inte hur jag skulle kunna hinna med det när jag börjar jobba och inte tror jag livet blir lika spännande då som här, men vi får se. I alla fall så ser vi fram emot att kunna träffas på riktigt lite lättare! En av mina vänner från Århus tycker jag ska börja blogga på engelska när vi flyttar hem för att våra utländska vänner ska få höra hur vi har det i Sverige :)

Kim, ja det hoppas jag verkligen att vi ses på riktigt när vi flyttar hem! Det ser jag fram emot!
Ska bli SÅ spännande att höra var de andra tycker om din bok!!!! Jag gissar på vem som kommer att höra av sig först och är rätt säker på att det blir någon modell yngre :) , men vi får väl se.

Vi hörs snart igen!

Många kramar Ingrid

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hey hey...
we still ahve 2 more weeks to go for summer holidays.. that is oke, maybe then teh sun will finally arrive in Denmark! Btw... Eli is reading the book and loving it!!!
kramar fra danmark

hilde

The not-yet-desperate housewife sa...

Tack själv för en riktigt trevlig dag! Jag tänkte lite på era rester och längtade lite efter lax med god sås, kakor, tårtor, kyckling och potatissallad. Det var nära att vi kom tillbaka för att hjälpa er med ätandet.
Vi ses snart igen hoppas jag. Men jag förstår om ni har endel att tänka på.
KRAM till er alla!

Britt sa...

Hej!
Jag förstår att ni har mycket att göra och det är klart att det är känslosamt för er alla att skolan är slut. Det har varit 2 underbara år för dem och de kommer säkert att ha stor nytta av allt som de lärt sig i England.
Jag var på Sofias avslutning i Husie kyrka och den var så fin med Idas sommarvisa och Den blomstertid , finklädda barn och många föräldrar blev tårögda även
jag. Ja ni kan vara extra snälla mot Rikard ikväll och hälsa från oss. Kram Britt

Kim M. Kimselius sa...

Härligt att höra att Eli tycker om boken! Ja, det ska bli JÄTTEKUL att äntligen få träffa dig!
Förstår att det både känns vemodigt och spännande just nu. Ett nytt kapitel är på väg att skrivas i ert liv, och ett annat håller på att avslutas. Det är alltid svårast i brytpunkten! Jag vet!
Många kramar och stort tack för all din hjälp, Kim :-)