fredag 13 juli 2012

GRATTIS Malin 13 år!

Malin 13 år
Idag fyller Malin 13 år! Vår lilla tjej är inte liten längre. Hon är tonåring!


Malin 2 år
Det är roligt att titta tillbaka på alla sommarbilder på vårt enda sommarbarn.

Malin 3 år
Ofta känns barnen inte så stora som de är, men det gör Malin. Hon är mogen, ansvarstagande, lång och hjälpsam.

Malin 4 år
Fast ibland blir hon onödigt irriterad på Johan.

Malin 5 år
Och hon vill gärna ha mellanbarnets uppmärksamhet.

Malin 6 år
Så fort hon får chansen pysslar hon med något. Hon är väldigt konstnärlig. Nu är fotografering ett stort intresse och följdaktligen fick hon en ny fin kamera i present.

Malin 7 år
Trots mognad inom de flesta områden, väntar vi på att det ska lossna med maten. Malin är fortfarande rätt kräsen. Idag blir det favoritmaten, bakad potatis. Det gillar alla, så det blir toppen.

Malin 8 år
Malin har många vänner och det beror på att hon själv är en väldigt snäll och omtänksam kompis. Hon uppmuntrar sina vänner och gillar att hitta på alla slags roliga saker med dem. Ofta med bus i blicken. Hon föddes med busig blick!

Malin 9 år
När Malin blir stor ska hon bli inredningsarkitekt, advokat OCH skådespelerska. Inga ELLER här inte.

Malin 10 år
Malin gillar kläder, att sjunga och dansa. När hon hittar en låt hon gillar spelar hon den tills hela familjens öron ramlat av, samt sätter på sin mobil med musik när hon lägger sig, så jag ska försöka stänga av den flera timmar senare när jag går till sängs. Det kan jag inte. Då får jag väcka Linnéa och be henne göra det.... ;)

Malin 11 år
Malin  planerar för vår hemflytt. Hon glädjer sig åt att få inreda sitt rum och måla vilken färg hon vill på väggarna. Hon ser fram emot att träffa sina nya klasskompisar och se hur skolan är, men för var dag vi kommer närmare, så sätter också nervositeten in. Hon har bestämt tre sporter hon ska ägna sig åt, badminton, volleyboll och dans.

Malin 12 år
Jag kan inte förstå att denna intensiva, spralliga, busiga, bestämda och glada tjej blivit så stor. Tänk att hon blivit så trygg och ambitiös, så snäll och bra vän med storasyster, så söt och ROLIG.

Nu är barnåren förbi och Malin tonåring är i antågande. Vad månde bliva?

Hoppas du får en jättefin dag Malin! Vi är så stolta över dig och älskar dig väldigt väldigt mycket!

Kramar från hela familjen.

Britt, jag trodde OCKSÅ att det var guld i guldmedaljerna fortfarande. Har för mig att jag blev överraskad när jag hörde att det var så.... Idag lyser solen! Härligt! Men inte är det varmt som det ska i juli.

Karin, jag tror du har berättat det men jag hade glömt det! TACK för att du skrev om det igen! Det ÄR helt fantastiskt! Jag vet INGEN annan som varit så nära denna, ja vad ska man välja för ord.... det får bli...., historiska person! Jag har skrivit detta förut ;) , du har en väldigt spännande familjehistoria på många sätt! Kram.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis fina Malin!

/ Kajsa

Karin sa...

Underbar bildkavalkad!! Grattis till er fina skojiga tjej! Även här, lite sol idag, men en kall vind. Ska lägga mig en stund med Letton och sola benen! Jag är nämligen ENSAM HEMMA.

Astrid sa...

Stort GRATTIS till Malin! Vilken härlig bildkavalkad.

Britt sa...

Underbara och somriga bilder med Malin. Är inte bilden 4 år ,där Malin har en blå mössa, från Danmark och när vi bodde på Mogenstrups kro? Vi hade badat och
satt på en fiskerestaurang.
Lycka till Malin du är en busig , glad och kreativ tjej.Kram Farmor

Catharina sa...

Grattis i efterskott Malin! Vi hoppas att du hade en toppendag!

Moa håller med om att du är en fin vän och att du är bra på att pyssla! Hon hoppas att ni ses snart igen!

Spännande att få se alla bilder på dig, Malin, så himla söt <3

Kram från familjen Nilsson

Kim M. Kimselius sa...

Underbara foton! Härligt med ännu en tonåring i huset, eller?
Kram Kim