torsdag 9 juni 2011

De blå skorna


Jag berättade att svärmor köpte ett par blå fantastiskt fina skor då hon var här och att om jag hann skulle jag rusa och köpa ett par till mig själv också.

Nu har jag köpt dem! De sitter perfekt från början och jag är så glad och nöjd.

Ovan står de på vår spiselkrans. Vad tycker ni?

Konfirmationsförberedelserna tar nästan all vår tid. Ju mer jag gör, desto mer kommer jag på som inte är gjort och desto fler nya idéer dyker upp som gör att vi såklart aldrig blir klara, MEN vi gör så mycket vi hinner och resten får vara (eller rättare sagt, resten får gästerna hjälpa till med att fixa då de kommer ;) ). Kan inte avslöja för mycket än, men det kommer.

TACK för alla kommentarer till mitt förra inlägg om vardagsproblem!! Det känns faktiskt mycket bättre när jag hör att andra tänker i samma banor eller förstår vad jag menar.

Boktokig, hoppas du tyckte om att få se skorna :) ?

Maria, nej jag tror det är tvärtom, jag tror inte det FINNS en enda mamma (knappt någon pappa heller) som inte TJATAR, mer eller mindre. FÖRMODLIGEN gör det inte så stor nytta som vi hoppas... Kan vi höras av i nästa vecka??

Anna M, vi kör din förrätt på konfirmationen. Tack för tipset! Ska provgöra att göra en korg idag...

Britt, du är SUPERduktig på att planera! Tror absolut att det är en bra egenskap för lärare också, men jag tror inte alla har den :) . Jag är bättre nu som tur är.

Karin, nej jag hade inte förstått att du var internetlös hemma. Vad har hänt? Jag försöker hänga med så mycket det går, men det går halvbra just nu. Är igång både dagar och nätter. Det är så mycket som ska ske utöver konfirmationen. Bra att dina barn är prismedvetna :) ! Kul med studentfester! Det dröjer inte långt innan man är där inser jag... LYCKA TILL i MOTALA och med cyklandet!! Jag vet att det kommer att gå bra och bli jättekul. Ska tänka på dig när jag står i köket och lagar mat!

Kim, vad kul att höra att du också är en person som är beredd på oförutsägbara händelser :)) !

Catharina, jag FÖRSTÅR att du försöker vara steget före! Du har ju så många OLIKA saker att hålla i luften. Jobbar man är det mer saker inom samma väggar och det är lite lättare att hålla ihop, än när man engagerar sig i flera olika situationer. Våra barn är tvärtom, så fort de kommer innanför dörren från skolan vill de äta, ha ha. Hur var det på rådhuset bland alla genier? Så fort konfirmationen är över, så återkommer jag om augusti.

Astrid, tack för lyckönskningarna! Tror jag ska placera en liten myntburk (med lås?) i bilen här också framöver. Sedan kommer det såklart alltid ske små missöden, som med kaffet ;) . Det är helt ok, om det inte sker för ofta. Jag är bättre nu och hoppas snart vara helt bra.

Märtha, tack för uppdatering om drottningens officiella födelsedag! Jag visste inte när det var, visste bara att hon hade en sådan vilket jag tycker är väldigt konstigt, men det är väl för att jag är svensk. Om så kungens födelsedag vore i november, tror jag han hade stått på borggården och huttrat. Heja kungen för det! (Det kan han behöva.) Brev har anlänt (jag tror det är från dig...).

Efter några regniga dagar är solen tillbaka, men de lovar regn i helgen. Det gillar vi INTE!

Kram Ingrid

6 kommentarer:

Astrid sa...

Vilka fina skor! Det är ju inte helt fel att de sitter bra på foten med.

Anonym sa...

Dina skor var jättefina! Hoppas ni får en minnesvärd helg, och att Linnea blir nöjd. Ibland tror jag man får låsa in idesprutan! Det tar aldrig slut med arbetet annars, även om man tycker det är kul och mysigt. Det blir säkert utmärkt! Många kramar till er alla! Märtha

Kim M. Kimselius sa...

WOW! De var snygga! Spännande med konfirmationsförberedelserna!
Kram Kim

Anonym sa...

Supersnygga skor. Lycka till med förrätten!

Anna M

Boktokig sa...

Jag är så glad att jag fick se dem!!! De är supersnygga!!!

Catharina sa...

Jättefina skor! Hade passat jättebra till min blå klänning ;o)

Det ska bli spännande att få läsa om konfirmationen! Jag hoppas att allt gick jättebra och att du kunde njuta av dagen efter allt jobb du lagt ner!

Vi har inte kommit längre i våra Londonplaner... stugan tar all Lars lediga tid nu. Han tar upp platter och kör skit till tippen... han tror att dom är klara till midsommar, men jag är mer tveksam.

Kram Catharina