onsdag 22 juni 2011

I Paris med konfirmationsgruppen

Eftersom jag konfirmerar mig detta året så är det mycket in till svenska kyrkan i London men de hade också bestämt att vi skulle åka till Paris en långhelg. Först var jag skeptisk till idén eftersom att jag knappt kände de i min grupp och jag hade redan varit i Paris tre gånger innan.

På tåget dit var det som vanligt jag och Hugo och Linnéa som satt och pratatde om allt möjligt, bara för att det inte skulle bli pinsamt. Vi kom fram till kyrkan på kvällen och bäddade och bara saktade ner lite och sög in stunden. På kvällen var jag och Linnéa redan jättenära och vi kom bara varandra närmare under hela resan vilket är otroligt kul!!! :)x Alla killarna började också nappa på det med att vara kompisar och för första gången under hela konfirmationsåret så kunde vi alla sitta och prata med varandra xP

Nästa dag åkte vi runt och såg alla turistattraktioner. Det var mysigt, men tröttsamt. Det var 30 grader ute och alla ville bara hem egentligen, fast ändå älskade vi att vara ute! Det berodde på att när vi var i kyrkan var vi tvungna att stanna i våra rum hela tiden, så när vi var ute njöt vi av det. Nästa dag övade och jobbade vi på förberedelser inför konfirmationen som var två veckor senare. Vi fick träffa de tre konfirmanderna från Paris också, de var trevliga.

Vi häslade på i en park, vi åt glass och den sista dagen så gick vi till Sacre Coeur. Haha, det var så varmt så det finns inte! Alla svettades ihjäl och ville bara bada. Hahaa, vi skulle gå upp för alla trapporna också, desutom hade de flesta inkluderande mig själv långa byxor och jacka på,, uurgh/: haha men vi hade så klart jättemysigt ändå! Vi åt jättegod lunch efter det under fullständig tystnad, alla var dödströtta och hungriga.

När vi var i Paris såg jag också en massa saker som påminde mig om min kompis Benedikte från Danmark, när vi var där med klassen. Sedan åkte vi hem, vissa helt säkra på vad de skulle göra under konfimationen och andra ingen aning. Jag har SÅ många bra minnen från denna utflykten plus att jag har fått en ny JÄTTEbra kompis, Linnéa som jag älskar (:
haha Linnéa Franz :Dxxx

Och och och vi kollade på film och myste med popcorn och sådant en kväll också:3x Dessutom prövade jag att äta både ostron och sniglar, det första var BLÄÄÄÄ, det andra var MMMMMMMM! xD

1 kommentar:

Anonym sa...

Det låter som om det var hur roligt som helst!!
Både att ni har sett så mycket (även om du hade sett en del förut) och att ni hade det roligt och mysigt tillsammans!

Kram Mozter Marit