onsdag 15 juni 2011

Sommarplaner!

Den detaljerade sommarplanen är fastlagd!

Vi ska fira traditionell, svensk midsommar med "gänget"!
Vi ska träffa våra familjer!
Vi ska träffa våra vänner!
Och vi ska åka på turné i USA!

Jippie!!!

Hela familjen glädjer sig mycket!!

Vad ska ni göra i sommar?

Astrid & Tor, ja jag är så nöjd med mina skor. Konfirmationen blev riktigt fin, ska berätta mer om den här senare. Har framfört er hälsning till Linnéa!

Märtha, tack vi har haft en riktigt fin och intensiv helg. Jag tror Linnéa var väldigt nöjd. Mmm, man måste nog begränsa sig lite, men jag har lite svårt för det... :) . Kram till er också!

Kim, tack för kommentar om skorna! Konfirmationsförberedelserna blev många och långa, men det var det värt. Det var en lyxig present, men jag vet att det kommer bli kul och bra för Linnéa. :) Jag hoppas konfirmanderna får till en återträff eller att åtminstonde att L kan hålla kontakten med de som hon stått närmast. Jag tror det.

Anna M, förrätten gjorde succé!! Såg jättefint ut och smakade bra! Nu vill alla ha receptet :) . Mailar mer så snart jag hinner. Det är mycket med skolavslutningen nu...

Boktokig, min kompis var här i helgen och försökte köpa ett par skor till sig också, men vi har samma storlek och de hade bara en i varje, så det gick inte :( .

Catharina, det blev bra på konfirmationen och jag kunde verkligen njuta tack vare familj och vänner som hjäpte till jättemycket under dagarna! Linnéa är nöjd med sin konfirmationstid. Jag tycker det finns saker som kunde gjorts bättre, men så är det ju alltid. Hur ser din blå klänning ut? Det låter som om vi kommit ungefär lika långt med våra sommarplaner då, ha ha. Vi får höras mer kring det...

The not-yet-desperate-housewife, jag klarade att både stå och sitta i helgen :)) . Hur går det med era bröllopsplaner?? Det går sådär för mig att få till en träff för oss. Idag behöver jag liksom bara hämta mig, samtidigt som jag fixar inför skolavslutningar och tar hand om en försummad dator... Återkommer när det blir någon ljusning i almanackan.

Hanneles bok-paradis, tack för komplimang om klänningen!!

Karin, L blev väldigt glad när du skrev "vacker som en dag" :) . Har just insett att om tre år tar Linnéa studenten och Malin konfirmeras samtidigt!! Hur galet blir det? Och tre år senare är det samma sak för Malin och Johan! Tror jag ska sätta tillbaka dem i rätt åldrar för svensk skola, så blir det inga krockar... GRATTIS till väl genomförd Tjejvättern!!

Z, vi gillar att ha mystiska Z från Malmö på besök :))) !

Kram Ingrid

6 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Låter som underbara, men intensiva semesterplaner! Själv planerar jag att skriva en "hemlig" bok under "sommarlovet"... Längtar!
Ha en skön sommar och hälsa systern om ni träffas!
Kram Kim

Anonym sa...

Hej Ingrid!
Skönt att ni har allting klart för sommaren. Vi får maila om detaljerna. Kram rån Britt

Karin sa...

Spännande med USA! Mmm, hur tänkte ni när ni planerade barn med de intervallen? Tacka vet jag sladdis!
Kram fr Karin

Anonym sa...

Hi Ingrid, we will go to Finland... so if you have any tips ;-)) Enjoy your vacation. Hopefully you will have time next schoolyear to hop over to Aarhus...

Hilde

Boktokig sa...

Vi ska besöka Österlen. Vi ska nog en sväng upp till Norrland med och besöka föräldrar och syskon.

Boktokig sa...

Det låter som ni får en toppensommar! Turné i USA... det låter jätteroligt!