lördag 24 december 2011

GOD JUL!

Sa ar julen har. Alla klappar, julmat och pynt ar pa plats. Vi ar med slaktingar och hoppas att alla ni ocksa ar tillsammans med familjemedlemmar som star er nara. Min basta van Marias pappa somnade trakigt nog in igar efter en mycket kort tids sjukdom. Vara tankar gar till dem och vi tackar Bengt for all den varme, gladje och generositet som han stod for och som aven vi fatt ta del av genom aren. Vi har varit i kyrkan idag och tande tre ljus for Bengt, Daniel och Jan som gatt bort sista manaden.

Trots dessa trakiga handelser ar det mest gladjens budskap vi firar och gladjer oss at idag. Vi har sett min van Annas dotter Nora i kyrkans julspel idag. Jattemysigt! MEN allra roligast ar forstas att vi for ca en vecka sedan fick en liten ny familjemedlem i familjen. Min kusin Helen i Australien fick sitt forsta barn, en underbart fin liten MAJA. Valkommen till varlden! Vi forstar att dina foraldrar, mor- och farforaldrar, mostrar, farbroder och alla andra ar omattligt stolta och glada over dig!!!!

Doppet i grytan ar nastan klart och jag ska salla mig med de andra har. Tank att jag inte hann redovisa sommaren fardigt innan det blev jul. HUR gick det till? Hosten har varit full av fantastiska upplevelser. Kommer saklart att dela med mig av en del av dessa framover. Men nu tror jag vi andra har helt andra saker att agna oss at. Jag hoppas att tomten kommer med nagot valkommet till oss alla. Vara barn ar omattligt forvantansfulla pa vad jag ska tycka om deras julklapp...... ar saker pa att det ar nagot valdigt fint.

Ta hand om era fina familjer och njut av allt som hor julen till for just er!

Vi hors!

GOD JUL fran alla Franzar
gm Ingrid

3 kommentarer:

Karin sa...

Livet, en blandning av möten och separationer, nya små barn, och dem som måste lämna, glädje och sorg.... och det ena kan inte finnas utan det andra - någonstans vet vi det, att allt vi har och håller kärt kommer en dag att tas ifrån oss. Därför, så klokt att leva i stunden och ta vara på den! Själv njuter jag av solen genom fönstret (fast det är fel just idag!) och har varit ute på en lång promenad samt till kyrkan. Nu är det lugnt och skönt och vi väntar på allt som ska hända innan det blir julaftonsnatt.

Kim M. Kimselius sa...

Trodde det var slut på tråkigheter för er del. Skönt att ni har något att glädja er åt också.
Hoppas att ni har haft en fin jul. Vi har firat med min mans släkt och haft en jättefin jul.
Julkram från Kim

Astrid sa...

Ja, tråkigheter har en förmåga att komma i klump, men som du ser efterföljs de oftast av något glädjande. Hoppas att ni alla haft en fin jul och även kunnat koppla av.
Kram till er alla!