tisdag 13 december 2011

Trevlig LUCIA

Lucia är något man verkligen saknar när man bor i utlandet! En så fin och stämningsfull högtid som ALLA barn är delaktiga i hemma i Sverige.

I år har vi dock firat Lucia på skolan :) !

Med denna bild önskar vi er en riktigt skön Lucia!

3 kommentarer:

Catharina sa...

Imorse var det Hugos klass som skulle gå lucia och dom hade lånat kyrkan. Dom skulle vara på plats kl 8 och då stannade Lars och jag där eftersom det inte kändes lönt att köra fram och tillbaka (Moa var avsläppt på skolan på väg dit).
När jag kom in i kyrkan mötte vi vaktmästaren och han blev glad att se mig och räckte över personräknaren och en tändare... hejoch hå så var jag "vaktmästare" eftersom han skulle på personalens eget lussefirande.
Jag räknade alla som kom in i kyrkan och fick en del frågor om allt möjligt som jag kunde svara på :o)

Luciatåget var jättefint och jag var så stolt över Hugo som spelade gitarr på två av sångerna, först spelade han och sen sjöng dom alla. Efter lucia var det fika på´skolan och vi var några föräldrar som satt där och drack glögg och pratade om allt möjligt. En trevlig lucia!

Vi har sett delar av TV's luciafirande och det var fint, så jag ska ta mig tid att se det på SVT-Play en dag när jag inte har något annat att göra... så det lär ju inte bli av!

Hoppas att ni har haft en bra lucia!

Kram Catharina

Anonym sa...

Hej!
Så fin du är Linnea! Jag ska visa bilden i morgon för tjejerna som också Lussat i går och idag. Vad svårt det verkar vara med gymnasieval. Jag har ett par kollegor som skulle lotsa sina döttrar till rätt gymnasieval förra året. Det verkade vara hur mycket som helst att välja mellan. De verkar dock nöjda nu! Jag blev dock förvånad när jag hörde Natur med inriktning juridik eller ekonomi-ekonomi eller blev jag så snurrig att jag hörde ..inriktning Ekonomi-Ekonomi två gånger? Hm?
Kramar från AF

Kim M. Kimselius sa...

Härligt! De enda lucior jag har sett i år!
Kram Kim