tisdag 14 februari 2012

En fågelbajs

Ja, det är faktiskt vad det är! Bilden som jag visade i förra inlägget är en FÅGELBAJS på ett av våra sovrumsfönster. Jag ser dock också bara att hundhuvud VARJE gång jag tittar på den, så nu har den suttit där sedan i augusti och jag kan inte förmå mig till att tvätta bort den, för trots att jag inte är någon djurmänniska tycker jag den är fascinerande och det GLÄDJER mig att ni alla också direkt såg samma sak som jag!!

Karin, du är så avancerad! Jag har inte själv gått in på hundraser, men skulle kanske kunna skicka bilden vidare till en kennelklubb och fråga vilken sort det är :) . TYVÄRR ingen vinst trots att du var både först och hade rätt. Jo förresten, om du kommer hit bjuder jag på fria drinkar i byns coolaste bar ;) . Duger det?
Visst är det kul att få ett ansikte på folk som man hört mycket talas om. Håller med, perspektivet är HELT otroligt på fotot, stora ben och ett pyttelitet huvud på Linnéa :) .
Kata klarar säkert den balansgången hur bra som helst! Vilken bra förebild de valt!

Catharina, hoppas Hugo var nöjd med reportaget :) .
Visst var det rita med i Cranium och det gjorde vi SÅ bra, ha ha.
Jag kommer inte ihåg allt gammalt men foton, mail och fb hjälper mig att minnas. Vi hoppas nog alla på en soligare sommar i år!
Det var verkligen kul att vi kunde få till att ni hann komma innan sommarlovet var slut och att ni var så coola att ni inte lät er skrämmas av kravallerna. Förnekar inte att alla förflyttningar i somras var rätt jobbiga, även om det var värt det för att vi skulle hinna göra och träffa de vi ville. Förhoppningsvis ska vi inte behöva göra om det fler gånger.
Jag har också cyklat omkull på is som ung och tycker inte cyklar och vinter hör ihop.

Britt, det var helt rätt! Det är inte jag som fantiserar helt konstigt, ni såg alla direkt vad jag menade och ni var SÅ mycket snabbare än familjen här :) .
Om man nu inte ska säga att rätt svar var fågelbajs...

Kram allihop!
Ingrid

2 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Åh, en fågelbajs, så snopet! Tur att jag läste de äldre inläggen först och inte började uppifrån!
kram Kim

Catharina sa...

Haha fågelbajs... jag trodde att ni gjort ett konstverk i snön...

Hugo och resten av familjen tyckte att du hade beskrivit våra dagar hos er på ett mycket trevligt sätt!

Idag kommer vårt nya kök till stugan och på måndag kör snickaren igång där på heltid... så jag hoppas fortfarande på att kunna storstäda till påsk! Och sen ser jag sååååååå mycket fram emot en lång varm och solig sommar!
Hoppas att ni hinner komma förbi och ta ett bad och en fika kanske rentav grill och övernattning ;)

idag blir det full fart på tvättmaskinen och jag ska börja plocka fram vad vi ska ha med oss till fjällen...

Kram Catharina