fredag 10 februari 2012

Tennis i snön

Vintern har kommit även till England. Till vår glädje, det är härligt med snö, men nog tar man det lite väl långt i det här landet. Alla ska härdas! Vad då inomhusträning...

Johan kör tennis ute året runt! I onsdags ringde jag och frågade om det var inställt. ICKE!

Johan värmer upp.
Sedan är det bara att köra igång.
Johan in action.
De har röjt TVÅ banor, de ni ser bakom är täckta med snö....

Johan ville först inte gå, men efter lektionen sa han att det hade varit JÄTTEKUL! Han tycker riktigt mycket om sin onsdagstränare. På lördagarna lär han sig inte lika mycket, men jag föreslog att han kan ju träna på de tips han fått på onsdagen då, ifall lördagstränaren inte ger så mycket feedback. Det verkar funka bra. Jag undrar dock ändå om man verkligen lär sig något när man spelar i kyla med vantar....

Britt, du är snäll som är så positiv! Du kan i alla fall relatera till de gamla inläggen och allt som står är sant :) ! Lite tokigt är det med cykeln, men så är det.

Karin, TACK för länken! Jättekul att höra drottningen är hon var 14! år. TÄNK vad hon varit med om! Jag lyssnade på lite annat också! Stod en del intressant fakta om henne på den sidan också.

Astrid, jag tycker också att man måste beundra engelska drottningen. Oavsett vad man tycker om monarkier (jag gillar dem för det mesta :) ) eller saker som England varit inblandade i, så är en person som ärvt sin roll och bemästrat den i SÅ många år, värd all beundran.

Ingrid

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ingrid!
Nu börjar vi känna igjen dig.
Du skriver nästan fortare än man hinner läsa.
Kul med raporter från England och Sverige för den delen.
Hälsningar
Tor

Catharina sa...

Hej och hå vad du skrivit mycket! Men nu är jag ikapp...

Jag hade nog inte fått Hugo att spela utomhus i snö! Han spelar tennis i Svedala och vi trivs jättebra där. Jag ska förhoppningsvis också börja spela där till hösten. Dom har vuxennybörjarträning på måndagar och det tror jag att vi kan få ihop här hemma... Jag har ju all tid i världen på dagar men inte på kvällarna. Jag ska spela med en av Hugos klasskompisars mamma och hon är ledig på måndagar så vi försökte få tid på dagen, men det kostade en förmögenhet att träna på dagen för då blev det privatlektionstaxa. Vi är inte så duktiga på att spela så vi tänkte börja med att gå på lektion för att senare kanske hyra bana och spela själv. Vi gick i Beddinge i somras och det var jättekul. Vi spelade tillsammans en vecka och sen tog jag en vecka till.

Men jag hade ALDRIG spelat utomhus i vantar nu på vintern! Bra jobbat Johan! Heja dig...

Kram

Britt sa...

Hej.
Om jag kommer ihåg rätt så spelade Johan tennis ute även i Danmark.
Vi stod och tittade på och frös.
Du är tuff Johan, som spelar även om det är snö.
Kram Farmor

Boktokig sa...

Ser kallt ut! Men förstår att man blir varm när man rör sig!

Kim M. Kimselius sa...

Tennis är jättekul och bra motion. Vi spelade mycket innan vi flyttade till Blekinge, men här finns inga tennisbanor i närheten så det har inte blivit något spelat de senaste åren.
Härligt med snön!
Kram Kim