söndag 12 februari 2012

Pictionary

Ok, efter mina historiska inlägg som jag från hela mitt hjärta är innerligt glad över att ingen av er dissat utan tvärtom skrivit massa snälla saker om, så blir det nu något mycket lättsammare :) .

GISSNINGSTÄVLING!

Vad är det här?


Är lite rädd att ni somnar till framför datorn, så nu kan ni alla skriva en kommetar och gissa fritt.

Tor, TACK och det är ju så det ska vara, eller hur :) ! Fast ni kunde sugit lite på karamellen och inte läst allt på en gång, ha ha. Trodde ni vi hade glömt de goda "kanelisarna" hade ni HELT fel som ni såg :) .

Boktokig, SÅ kul med hälsningar från dig här!! Jag blev jätteglad. Kan du SE när jag varit inne hos dig? Jag var nämligen inne samma dag eller dagen innan du skrev här... Jag har läst din blogg med jämna mellanrum utan att hinna skriva några kommentarer. Det har varit lite mycket här men jag kommer nog snart igen med förnyad styrka :) .
Du har rätt, barnen fryser faktiskt inte så mycket som man kan tro, när de spelar tennis ute. De har underställ, toppluvor och vantar med öppna fingertoppar.
Johan är verkligen tokig i allt som har med byggen att göra! Han säger själv att han "ska bli byggare när han blir stor" och han preciserar inte mer än så :) .
Visst var hans matte SUPERSVÅR??!!! Helt obegripligt vilka områden de ger sig in på. Jag tänker fortfarande på att han skulle gått i 3:an hemma och undrar vad han skulle gjort då...?
Malin tyckte det var bra att du skrev att du förstår att man vill förändra sig :) .

Catharina, ja äntligen så! Jag blir väldigt frustrerad när jag inte hinner skriva det jag vill här. Är inblandad på TUSEN ställen här (känns det som) och vet inte riktigt hur jag ska krångla mig ur något..., men det mesta är OTROLIGT roligt.
Skulle någon frågat mig innan vi flyttade hit skulle jag inte heller trott att barnen skulle spelat ute, men man anpassar sig. Vilken bra idé att du ska börja spela tennis!! Det verkar kul tycker jag och det är mycket jobbigare än det ser ut. Det märker jag som inte spelar utan bara har slått lite med barnen ibland. Fast jag hade nog inte heller spelat ute under vintern. Hade trott att musklerna skulle skada sig som iskalla kroppsdelar.
Gulle dig, ni kunde ju inte veta att Malin precis färgat håret, ni ser henne så sällan och skillnaden var inte så stor. Jag är också beredd att betala en del för att gå iväg och sitta hos frisören!
Lustigt att Hugo frågade om bloggen, vilken medveten kille!! Förstår att han tyckte det var JÄTTEKONSTIGT att jag inte skrivit om det än, men bra att han har en mamma som kunde förklara att det skulle komma... ha ha.
Datorfria dagar eller perioder är TOPPEN! Och ett måste, enligt mig.

Britt, nej i Danmark spelade de inne på vintern, men det kan säkert ha varit en kall dag när vi stod och tittade :) ! De var bara ute från maj till september, vilket var BRA!
Som vanligt med Johan var det nog bygget i sig, som var mest intressant, därav att han inte var så fokuserad på att ha något att sälja.
Jag håller med om att det inte ska vara för stora konstraster på hårfärgningen och har sagt till Malin att ni är flera som påpekat det. Tror hon blev lite uppmuntrad av att höra det.

Anna M, Malin blev jätteglad för din hårkommentar! Du frågar HELT fel person rörande hemfärgning, men jag tror att jag läste något om "påfyllning"... tror man ska sätta i färg i utväxten en stund först och sedan massera in i hela håret, så att det inte sitter lika länge, som det som ska färgas för första gången. Men som sagt, jag är INGEN expert!
Har precis pratat om särskrivning på olika håll och log när jag läste din kommentar där det råkat bli "Lag om förändring...." istället för "Lagom förändring...", vilket gjorde att jag fick läsa om för att fatta :)) .
Vi glädjer oss ENORMT åt kommande besök!!

Karin, SHIT vad duktig Kata är!! Tittade snabbt in på hennes blogg efter att ha sett ditt inlägg. Hon skriver SÅ moget och bra! För mig som inte har koll, vad är det för ett ställe hon skriver sin blogg på nu? Ja, du visste ju redan innan att jag tycker hon är duktig på att skriva.
Håller helt med dig om att massor av tonåringar ser förfärliga ut när de färgat håret hemma. Malin blev lite stolt när du (som är Katas mamma) skrev att detta såg bra ut :) .

Ha en skön söndag kväll! Här har vi det lugnt och skönt eftersom barnens sportlov börjar imorgon.

Kom igen och gissa nu!

Kram Ingrid

4 kommentarer:

Karin sa...

Kan man vinna något eller vågar man skriva svaret såhär öppet?? Vem ser inte ett gulligt hundhuvud? Eller ska man gissa rasen? I så fall tar jag Golden retriver.

Jo, det är kul att läsa Katas betalblogg - det är en portal för något som liknar tradera fast för märkeskläder (tror jag). Just nu handlar det mycket om viktminskning men jag tycker att hon gör det på ett bra sätt, även om vi vakar över henne som hökar (helst utan att det märks...)

Söndagskram!

Catharina sa...

Hej!
Jag gissar på att det är ett Labradorhuvud :)

Hur var det nu med spelet ;) Du och jag vann och visst var där något ritmoment?!

Kram Catharina

Britt sa...

Hej!
Jag gissade också på ett hundhuvud.
Förmodligen är det inte det men jag
kan inte komma på något.
Kram Britt

Kim M. Kimselius sa...

Klart det är ett hundhuvud! Ett sådant där klistermärke som man sätter på bilen för att visa vilken hundras man har. Har själv haft sådana.
Kram Kim