tisdag 6 september 2011

En till med samma namn, just idag?!

Mitt i konfirmationsredovisningen kommer jag in med något helt annat. Jag lever inte helt i det förgångna utan rusar också på möten på skolan VARENDA dag. Nej, inte riktigt, men det känns så. Ons-fre förra veckan och mån-ons denna vecka.

Märkliga sammanträffanden verkar poppa upp som svampar ur jorden, och det har jag förstått att det finns MASSOR av i år, även om jag själv inte varit ute i skogen och hittat några. Även Karin som brukar skriva hälsningar till mig här och också har en blogg, har skrivit om ÅTSKILLIGA sammanträffande som drabbat henne bara senaste veckorna. Jag är inte beredd att hänvisa till ödet eller något religiöst, utan kallar det ännu för tillfälligheter, men lite märkligt är det ändå :) .

Kom till skolan för mötet idag. I receptionen ska alla besökare skriva in sig, när de kommer och när de går. När jag kastade en blick på inskrivspappret hade någon skrivit in sig med samma namn som en av våra amerikanska vänner som vi besökte i somras, Sarah R. Jag skriver inte ut hela hennes namn, men både för- och efternamn var desamma och stavades lika. Nu tycker jag inte att det är ett så märkligt sammanträffande, det märkliga är att det JUST IDAG är Sarahs födelsedag!! Jag hade varit inne på hennes fb-sida och skrivit en gratulationshälsning till henne innan jag åkte till skolan.

Jag skriver som jag brukar skriva, HUR märkligt är inte detta???!! Mycket,enligt mig.

Väderrapport: Regnet öser ner och det är kallt och blåsigt.
Barnrapport: Skolfotografering idag, inte klassbilder utan individuella.
Makerapport: På Irland.
Lunchrapport: Müsli & yoghurt, såklart!

Britt, ja potatiskakan blev bra och en typisk sak som jag inte skulle tycka var värd allt arbete för en middag med några få, men när vi var så många så var den bra. Jag vet att du kommer att gilla nästa inlägg :) .

AF, ja det var verkligen kul och kolla nästa inlägg för riktigt fina & charmiga Sofia-bilder!

Catharina, vad snäll du är! Om du vill läsa, så kommer du att bli rikligt belönad, ha ha.

Hej på er!
Ingrid

5 kommentarer:

Britt sa...

Hej ! Ja det var ännu ett underligt sammanträffande. Mig händer det nästan aldrig. Tyvärr! Jag tycker det är spännande och roligt.
Linnea sms:ar och det är bra därför att jag får lite information. Hur är det med Rikard? Kram från Farmor

Karin sa...

Sammanträffanden är spännande... det du nu berättar låter fantastiskt slumpartat! Jag är som sagt omgiven av dem för tillfället... men jag att det känns som att någon påminner om att man minsann inte styr så mycket över allting som man tror.

Vilken vacker förrättsbild!

Nu, snart sista kapitlet med Matilda. Kan nog bli Häxorna sen :-)

Catharina sa...

Sitter och blir hungrig nu när jag tittar in på din sida ; ) Fin bild!

Jag tycker att det är jättespännande med alla sammanträffanden! Njut av att vara utvald...

Kram Catharina

Astrid sa...

Spännande med sammanträffande som bara inträffar! Det har också hänt mig, speciellt tänker jag på en då jag var på hembygdsförening i Bjärred, tänkte jag skulle se om jag hittade något från en förfäder. När vi stod där kom en dam fram o frågade om hon kunde hjälpa oss med något, nej det tror jag inte, men berättade lite om förfädern, som var gift med min farfars syster 18- 1900 talets början. Hon bleknade och sa "herregud vi är ju släkt"!

Ha det gott och jag väntar på fler inlägg från dig!

Kim M. Kimselius sa...

Javisst är livet som ett enda stort spindelväv, där alla trådar bär till mitten?
Kram Kim