fredag 18 mars 2011

Dags att köpa OS-biljetter!

Möjligen tycker ni att OS London 2012, känns avlägset, men det är NU det gäller. Under ett par veckor kan vi ansöka om biljetter till alla evenemang och sedan lottas biljetterna ut bland alla intresserade. Har man tur får man se något :) . Det finns ofta sex olika prisklasser för varje tävling, beroende på hur bra man vill se.

Jajamen, det går att ansöka om biljetter för invigningen också. 20-25000 kr kostar de dyraste platserna, så nu överväger familjen om vi ska gå på OS-invigning eller göra en jordenruntresa...., oj man får bara köpa max fyra biljetter per person till invigningen, det avgör saken, vi kan inte lämna en utanför det får bli jorden runt och lite mer vanliga OS-biljetter då ;) .

Ok, klicka här om ni vill veta mer:

http://www.tickets.london2012.com/?camefrom=CFC_UK_LONDON2012_L2012_SIGNUPSPLASH

Nix, det ingår inte mat och husrum i detta erbjudande, även jag inser att vårt hus och vår trädgård har sina begränsningar.

Nu ska jag ut och besöka matmarknader. Spännade!

Finfin Fredag För Folket!

Kram Ingrid

5 kommentarer:

Karin sa...

Med tanke på prisbilden skulle jag rekommendera att skaffa sig riktigt bekväma TV-soffor och njuta av invigningen därifrån :-)

Men jag inser att det inte går upp mot att vara på plats. När jag hör om OS-invigning tänker jag alltid på min mormor som var med bland gymnastiktrupperna i Berlin 1936. Snacka om att få höra historiens vingslag!

Men ärligt, är det någon tävling ni skulle vilja skaffa biljetter till? Någon sport som hjärtat klappar lite extra för?

Kram fr Karin

Britt sa...

Hej Ingrid!
Jag ska meddela alla som är intresserade av OS.
Hade aldrig kunnat drömma om att en biljett till invigningen kunde kosta så mycket.
Här hemma har Johan ätit lunch. Felix köttbullar Felix potatismos och Felix ketchup. Han njöt och klappade sig på magen.
- OOOhh vad gott. Nu har de kört till Dalby alla 3 för att jobba.
När vi var på BoW fick Johan 2 ggr komplimanger för sin fina jacka.
Han har också sett ut sin födelsedagspresent, som jag ska åka och köpa nu. Dessutom har jag beställt biljetter till Johan Sofia och mig imorgon.Filmen har Johan valt, Rango svenskt tal.Kramar från Farmor

Boktokig sa...

ojojoj... 20-25000 kr... hoppas åtminstone ett glas champagne ingår i det priset! ;)

Kim M. Kimselius sa...

Ja, det gäller att vara ute i tid om man vill ha biljetter till något kul!
Kram Kim

Catharina sa...

Oj så mycket pengar för en kväll...

Jag tänker inte satsa på att köpa biljetter till OS utan vi försöker komma till London hösten 2011 istället. Vi har en del på gång i höst, så jag återkommer lite senare med lite olika alternativ...

Kram