lördag 5 mars 2011

Vi ar i Arhus!

Langtan efter Arhus och vara vanner blev for stor, sa vi har tagit en helgtur hit. Det ar HELT FANTASTISKT roligt att vara tillbaka. Allt ar sig likt och det kanns som hemma. Inatt sover vi pa fyra olika stallen, ja inte samma personer forstas utan barnen ar hos var sin kompis och Rikard och jag pa ett annat stalle. Schemat for dagarna ar hektiskt, da vi vill utnyttja varje minut pa basta satt.

Redan imorgon bar det av hemat och nar vi ar pa plats i England igen lovar jag att beratta om vad vi gjort samt komma med flera halsningar.

Forstar inte alls varfor ni klagat over vinter harifran Skane och Danmark, det ar ju hur soligt, vackert och varlikt som helst, ni ar inte mycket att lita pa ;)) .

Knus og pa gensyn (som vi siger her i Aarhus),
Ingrid

4 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Du skulle ha varit här i december och januari när ingenting fungerade, drivorna var fyra meter höga över vägarna och folk var helt insnöade i sina hem. Nu har våren nått även till de södra delarna av Sverige. Igår var jag i Kristianstad och mötte våren, för att åka hem till mitt miniantarkis där snön fortfarande ligger i ett tjockt lager.
Du kunde väl hälsat på i Åhus istället och kommer till Kristianstad idag och hälsat på mig!
Kram Kim

Karin sa...

Grattis Ingrid, och hela familjen, till att ha prickat in denna underbara helg för ert besök! Själv tänker jag att en ny tid har börjat och att det ska vara såhär nu fram tills riktig sommar om ett par månader - slut med minusgrader, snö och stormar!

Härligt med en minisemester!

Kram från Karin

The not-yet-desperate housewife sa...

Åh, så skönt att det finns fler som är impulsiva!

Catharina sa...

Åhhhhhh grrrrrrrrrrr!

Hade skrivit en kommentar som bara är borta!

Och eftersom jag inte känner mig helt fräsch (fryser, nyser och är trött) och ska jobba imorgon så ska jag krypa i säng nu. Försöker skriva allt jag skrev tidigare imorgon (det var mycket! kanske för mycket?!)

Kram