lördag 2 april 2011

April April och GRATTIS Johan 9 år

April April var det igår :) . Eftersom så OTROLIGT få av er skrev någon kommentar till mig, VET jag inte om ni gick på mitt lilla skämt som jag hittade på under snabbduschen innan gårdagens utflykt, men det var i alla fall kul att göra ett försök. Någon förlovning har vi alltså inte haft i kungahuset här.

Blev ni utsatta för några skämt igår? Vad skojade tidningar och TV om hemma? Lyckades ni lura någon.

Jag brukar ALDRIG lura någon eller engagera mig, men i år fick jag för mig att jag skulle göra det. Johan hade pratat i två dagar om att de skulle få ha med sina Nintendo på de 1,5 timme x 2 långa bussturerna på skolresan igår. När vi ätit frukost sa jag till honom att det hänt något tråkigt.

-Johan, jag har tyvärr tappat en sak på ditt Nintendo, så skärmen är sönder, jag är verkligen ledsen, sa jag.
-Nehej, sa Johan.
-Jo, sa jag, det var inte meningen. Det går inte att få igång den, pappa och jag prövade flera gånger igår kväll.
-Nej, sa Johan, jag har precis prövat det och det funkar!

Misslyckat skämt! Ha ha.

När tjejerna släpade sig ner för trapporna med trötta ögon frågade jag:

-Har pappa berättat varför han inte var så glad då han kom hem från Danmark igår?
-Neej, svarade de.
-Han hade träffat J (hans chef) och han har sagt att vi förmodligen måste flytta hem till Sverige i sommar.
-Varför då???
-Det vet vi inte, men så är det ibland med jobb, det kanske inte går så bra som det borde för företaget, men vi vet inte säkert än, men förmodligen, fortsatte jag.
- NEEEEEEJJJJ! skrek Malin.
Linnéa gick till sitt rum.

-April april, sa jag.
-Det där var INTE kul, sa Malin.
-Mamma, det var inte kul, jag började gråta, sa Linnéa.

Halvmisslyckat skämt. Men jag räddade upp det lite genom att säga att "nu kan ni ju vara extra glada idag över att ni inte ska flytta hem redan".

Så misslyckat var det kanske inte för en stund senare satt L och knappade på mobilen och jag frågade vad hon gjorde. "Jag skickar ett sms till Amanda och säger att vi ska flytta hem till sommaren", svarade hon. HA  HA. (Amanda började också gråta och sa "there must be some way out of that".)

IDAG är det Johans födelsedag. Vår minsting fyller 9 år!! Dagen har börjat fantastiskt och nu ska vi ge oss iväg på roligheter. Jag är ledsen att jag inte hunnit skriva så mycket här de senaste dagarna, men ni vet att det brukar innebära mastodont inlägg i efterhand, så vila ögonen på något annat och kom gärna hit och titta till oss imorgon igen.


GRATTIS Johan 9 år!

Kim, jag har förstått att du har haft full upp! Kul att du gillade mitt inlägg :) .

Hannele, jag gillar också återvinning!! Så mycket jag kan och det går.

Britt, det gör inget alls att du inte hunnit vara här och läsa! Ni har ju haft så mycket annat roligt för er och när du nu kommer hit, så ser du att du inte missat så mycket eftersom jag varit borta en del också. 

Catharina, vad kul med hälsning från dig!! Låter toppen med Hugos lärare! Hoppas att det blir lite kontinuitet nu! Lycka till med charterfesten, det är så otroligt roligt!!

Monika, nej jag tror inte det är normat ens i den åldern att bara växa på ett håll, ha ha. Men det är ju väldigt praktiskt. Både ekonomiskt och miljömässigt :) .

Karin, ja TÄNK om vi också växte bara på längden och inte på bredden. Behöver inte ens växa på längden för att jag skulle vara nöjd ;) .

Födelsedagsbarnen kallar!

Kram Ingrid

7 kommentarer:

Britt sa...

Hej Johan på din födelsedag.
Många presenter du fick och det kommer fler med tiden. Alltid en fördel med att bo utomlands.
Ha en bra dag och Ingrid jag läser alla bloggarna även om det inte är i tid.
Bättre sent än aldrig.
Kramar från Britt

Astrid sa...

Stort Grattis till Johan! Hoppas han får många presenter! Vi skall fira två barnbarn idag. Morgan som blev tonåring i måndags och Marcus som fyller just nio den 6 april. Härligt vad ung man känner sig, Ha,ha!
Aprilskämt, hörde ett bra på radion i morse. I Borås hade kommunen bett invånarna att sopa ihop gruset på gatorna och lämna in det igen för att återanvändas nästa år! Det var en del som gick på det, det var ett norskt skämt från förra året och iNorge var det många som gick på det, ha. Även skämt kan återanvändas!
Ha det nu så bra allesammans och fira ordentligt.
Kram

Karin sa...

Jag fattade INTE att det var ett skämt! Men jag följer ju inte kunganyheterna så noga så det hade inte förvånat mig att jag missat det. Jag hade tänkt skämta med Kata att jag hade kommit på blogg.se:s förstasida men innan jag hann säga det, så sa hon, Undrar om man ska utsättas för några skämt idag... så då var det liksom för sent.

Nyss hemkommen fr 45 km cykling med Anna och i kväll är det charterfest.

Ser fram emot mastodontinlägget :-)

Boktokig sa...

Jag hann aldrig se ditt inlägg igår och läste detta först, men jag hade definitivt gått på det. ;)

Hoppas ni haft ett trevlig födelsedagsfirande idag!

Catharina sa...

Haha... när jag vaknade igår morse så slog det mig att det kanske var ett skämt du skrivit... Det var det enda jag blev lurad av i fredags.
Min tidning Ystan hade ett skämt om att man skulle bli beskattad om man gick med arbetskläder på fritiden och dom hade information på torget kl 12... det kom typ ingen.

Charterfesten igår var jättelyckad! Kul att få ha varit med på det innan jag slutar... Förra chartern i vårt distrikt måste väl ha varit av oss?!?! och det var ju ett tag sen... Ett gäng superglada/trevliga/engagerade och taggade tjejer! Hoppas jag hinner besöka dom fler gånger! Även om jag var lugn igår så har det varit segt idag... Moa och jag har varit själv i eftermiddag eftersom L & H varit på fotboll. Vi poppade popcorn och tittade på barnkanalen... gissa vad som hände... jag somnade! Stackars Moa sa flera gånger till mig att vakna, men jag sov nog ca 45 minuter. Skönt! Men nu kallar kudden så jag skriver godnatt!

Kram Catharina

Catharina sa...

Förresten... det ligger en massa trevliga bilder på FB från igår...

Du kan även söka på Distrikt 1 och bli medlem där så får du information om vad vi har för oss i distriktet :o)

Kram kram

Catharina sa...

Förlåt Johan! Jag glömde ju be dig att hälsa och gratulera Johan på födelsedagen! Hoppas vi ses i sommar / höst! Kram