tisdag 12 april 2011

Johan gör origami

Vår pysslige, tålmodige, byggande Johan, satt häromdagen hur länge som helst framför en film på Youtube där de lärde ut hur man gör olika origamifigurer. Minsann fick han inte till slut till en superkrånglig papegoja. Imponerande!

Han tittade, pausade filmen, vek. Tittade på en ny bit, pausade, vek....
Kim, vad kul att du varit på Warwick Castle! Var det sig likt eller har det blivit mer kommersialiserat?

Boktokig, tack för hjälpen med boktiteln! Beställer den till nästa biblioteksbesök. Ja, de gör väldigt mycket på skolan här, men det är ju enklare när det bara är att skicka ut ett mail och be föräldrarna att betala när det är något på gång :) . Fast detta kostade faktiskt inte någonting! (Alltså inte utöver det vi betalar i de redan dyra skolavgifterna.)

Rikard, tack för gullig hälsning!! Hoppas att du har det bra i Litauen! Jag tror alla har fint väder och är upptagna med typiska saker som händer denna årstiden, för generellt skrivs det mindre på alla bloggar och framför allt är det färre läsare på många ställen. Du får komma hem snart och leka kung här :) !

Britt, välkommen hem! Ser fram emot att höra mer om hur du har haft det!

Kram Ingrid

2 kommentarer:

Anonym sa...

Försök göra en elefant.

Karin sa...

Jag älskade att göra origami - min favorit som jag nog fortfarande kan var en groda som man genom att bestämt blåsa in en puff luft i dess rumpa fick att se ganska naturlig ut. Fattar inte hur jag kunnat missa att blogga om origami! På mellanstadiet höll jag ofta en origamikurs på roliga timmen men det var nog bara jag som tyckte att det var roligt. Papegojan ser väldigt svår ut! Förresten, vet ni att man kan vika en svensk tjuga till en skjorta och då kommer gåsens hals att se ut som en slips?