tisdag 5 april 2011

Malin och Johan vårnjuter

Förra söndagen var en helt fantastisk vårdag här. Malin och Johan tog fasta på det så fort de fått på sig kläder och ätit frukost. De planerade en picknick i trädgården och plockade ihop lämpliga saker. Sedan låg det där med eller utan filt och myste HUR länge som helst.

Suduko, tidningar, böcker & fika.
Kan man ha det bättre?
På eftermiddagen ville de sätta upp studsmattan. Vi vuxna var upptagna med helt andra saker och var inte så väldigt pigga på det, men Rikard sa att om de gjorde det mesta själva skulle de får göra det. Jo jo, den har vi kört förut och det slutar för det mesta med att vi ändå måste hjälpa till rätt mycket. Döm om vår förvåning när de var HUR duktiga som helst och klarade av både en hel del tungt släpande, samt att spänna fjädrar. R hjälpte dem bara med skyddsnät och säkerhetskontroll. BRA jobbat!

Vår = Studsmatta
På med skyddsnätet.
Premiärhopp i England!! Yihooo!
Astrid, ja det är en stor och fin trädgård. Tanken var att vi skulle fixa tennisbanan tillsammans, men märkligt nog har båda våra familjer varit ganska upptagna, så vi har inte hittat något tillfälle att göra det ihop, så nu gör vi lite var, när vi har tid. De som har tennisbanan är en familj där båda föräldrarna arbetar, så de skulle aldrig hinna ta hand om den stora trädgården, så det är bra att de har hjälp med det, men tennisbanan ingår inte i det :) . Är allt bra i Dalby?

Ingrid

2 kommentarer:

Karin sa...

Vilka härliga bilder som bär löften om vår! Så bra att barnen passade på att njuta!

Även förra inlägget med den otroliga trädgården var jättefint!

Boktokig sa...

Såg helt underbart ut!