tisdag 19 april 2011

Uppdatering Linnéas knä

En liten uppdatering kring Linnéas knä. Hon är SÅ mycket bättre. Senaste veckorna har hon gått som vanligt och efter lovet räknar vi med att hon kan börja vara med på gympan igen. Naturligtvis försiktigt, men vi är hoppfulla. Det märks på hela henne att hon är bättre. Hon är gladare och rör sig såklart på ett annat sätt.

Hon har inte varit hos sjukgymnasten på länge, men på lördag är det dags igen. Då kommer hon att få nya mer avancerade övningar att göra. I början kunde hon nästan inte göra något alls, då handlade det bara om att lyfta benet lite och så. Nu kan hon få övningar med gummiband, balansbrädor och lite roligare saker. Perfekt.

När det var som tyngst med knät kom ett paket från mormor och morfar med tre Manga-böcker i serien One Piece som Linnéa gillar. ÅH så glad hon blev!!

2/3 böcker, den tredje var med i skolan då jag fotograferade :) .
Idag har vi nog slagit nytt värmerekord för i år. Termometern visade 26 grader!

Jag har hört rapporter hemifrån också om finfint väder. Härligt!

Ingrid

3 kommentarer:

Karin sa...

Vad skönt att höra att knäet är bättre!!

Jag har läst dina trevliga kommentarer och hoppas på en Idol-uppdatering i morgon.

Kramar från Karin

Britt sa...

Hej Ingrid!
Glädjande att Linneas knä är bättre. Nu kan hon kanske börja med att simma igen, eller den kursen är slut? Vi har fint väder inte 26 grader men vi är så nöjda med 15-16. Dessutom börjar det knoppas t.om. Magnolierna.
Malin har talang med att sätta ihop collage.Hon kanske ska bli något konstnärligt.
Jag har gått med i något som heter Golflyftet och varit på 2 lektioner. Vi är 12 varje gång och tiden ska beställas på nätet. Lite komplicerat därför vi är många anmälda och alla vill ha tider. Blir nog bättre efter hand.
Kramar från Britt

Boktokig sa...

Vad skönt att hennes knä börjar vara bättre!

26 grader låter underbart! Här är det 15-16 grader och sol och det känns skönt efter den långa vintern. Vi har ätit många luncher och middagar på vår altan nu.

Jag skrev fel om ungdomsböcker. För de kallar det crossover-böcker. Så det var bara jag som var lite borta när jag skrev det. Hade inte alls tänkt skriva ungdomsböcker. Måste ha varit lite trött. :)

Första boken heter Cirkusdeckarna och spökmysteriet.