fredag 29 april 2011

Bröllopsyra i London

Idag gifter sig prins William med sin Kate.

Ingrid och Tuula är någonstans mitt inne i folkvimlet och ser på bröllopet.
Så här fina var de innan de gav sig iväg mot London.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har följt allt på TV och undrade om jag skulle få se någon jag kände, och eftersom ni är de enda jag vet är i London, var det förstås er jag tittade efter. Tyvärr upptäckte jag inte er bland de hundratusentals eller miljontals jag såg... Bruden var vacker, men lite partiskt kan jag väl säga, att det var inte riktigt samma värme, som i fjol. William verkade inte riktigt så bekväm, men han lär visst tycka illa om kameror och journalister, vilket kan vara förståeligt. Han lär ha haft ett uppror i tjugoårsåldern, att han inte ville bli kung. Han kan ju ha varit nervöst, vilket man ju också kan förstå, med två miljarder tittare, stackars karl... Kram! Märtha

Karin sa...

Hoppas att det blev riktigt... lovely! Jag hörde flera radioreportage medan jag körde rundor med bilen i eftermiddags och trodde nästan att jag skulle få höra er intervjuas.

Jag håller med reportrarna och Märtha ovan att utstrålningen inte kunde mätas med den kärlek som ingen kunde ta miste på vid vårt kronprinsessbröllop!

Själv har jag nu på utförsäljning klickat hem 2 söta skålar ur bröllopsservisen som jag ska gömma undan till Malin, som fyllde 6 år den dagen. Undrar hur glad hon ska bli för dem.