torsdag 19 augusti 2010

Kommentarer

Ni är flera som skrivit om att det inte fungerar att skriva kommentarer här. Det beklagar jag, för jag vill ju väldigt gärna att ni ska kunna skriva en hälsning till mig! Har inte hunnit göra något med inställningarna här de senaste dagarna utan det har varit fullt upp att bara skriva inläggen, men Karin (min privata tekniska support) tipsade om inställningar och nu på morgonen har jag varit inne och gjort en justering, som jag hoppas ska leda till att alla kan kommentera.

Därför ber jag nu alla som tidigare inte kunnat skriva en kommentar att göra ett försök på detta inlägg för att se om det fungerar. Ni behöver inte skriva någon lång text, bara göra "testing testing". Så får vi se hur det går nu....

Tor, håller du ställningarna hemma? Idag kommer Rikard hem för ett snabbesök i huset. Kanske ser du honom svischa förbi :-) .

Astrid, hur går det med bloggandet? Du måste ge mig din bloggadress så jag kan se vad du skriver!

Karin D, TACK för alla kommentarer! Ja, det är coolt att du är på foto här på min blogg :-) och att jag har åtminstonde en officiell följare, ha ha. Jag tycker också det var en otroligt trevlig idé med välkomstbesöket. I helgen ska vi gå och hälsa på våra grannar. TACK för DN-tipset, precis sådan info som jag samlar på mig just nu!
Ja, vilken tid lever jag i? Jag är helt säker på att våra barn fått pennor och skrivböcker under såväl låg- som mellanstadium när vi bodde hemma... Ärvda böcker hade de dock där också :-) . Jag måste fråga runt bland några kompisar och höra hur det är på andra ställen hemma...

Britt, jag är alltid lite fundersam när vi kommer till ett nytt hus (vilket ju har hänt ovanligt många gånger senaste åren) om hur det ska gå att fördela rummen bland barnen, men hittills har det faktiskt gått helt utan problem... Lita på att ni kommer att få fortsätta ta med er mat till oss :-)) !!! Johanmjölk tror jag inte finns så jag skickade med 20 liter med flyttfirman så att vi klarar oss några veckor.... Har hittat vaniljyoghurt som Malin gillar, men den är fettfri och innehåller sötningsmedel, så jag är inte nöjd med den. Jag vill ha en lätt variant utan konstiga tillsatser. Flyttgubbarna var så duktiga och tyckte inte pianot var något problem alls (jag tänker på en engelsk mamma på skolan i DK som flyttade dit en flygel till ÖVERVÅNINGEN). Nu har vi pianot i rummet närmast ytterdörren, så det kunde inte varit bättre efter omständigheterna.
Det kom bara en kommentar från dig, så det blev ju bra, fast dumt att det är otydligt... Vi ska gå och hälsa på våra nya grannar i helgen. Du behöver inte ha dåligt samvete för era grannar, de har säkert haft fullt upp ändå :-) .

Anna, vi har också haft lite regn här, men nu skiner solen, fast det är inte den där sommarvärmen vi varit vana vid. Tvärtom fryser barnen i huset... Hoppas inte sommaren är helt slut redan! Kul att ni bokat biljetter!!!!Kram.

Mot flyttkartongerna!
Ingrid

7 kommentarer:

Karin sa...

Nu ska jag testa anonym kommentar men såklart måste jag skriva något mer än testing testing.

Jag tycker att det funkar utmärkt med naturell yoghurt och så smaksätta med lite vaniljsocker. Vaniljsmaken är ju så intensiv att det inte behövs så mycket. Själv köper jag helst helfet yoghurt även till barnen - tycker att det är bättre att ta lite mindre för den mättar ju så mycket mer. Fettfri har garanterat någon annan tillsats för att ersätta fettets konsistensgivande och smakbärande effekt. Men allt sånt vet ju du!!

Anonym sa...

Hej på er,
Jag provar att skriva en kommentar och vill samtidigt meddela att jag blev uppvaktad idag på allra bästa sätt. Tack kära familj!

Papput

Anna sa...

Grattis Rickard på födelsedagen önskar Daniel, Anna Sofia ochLina!

Anonym sa...

Grattis, Rikard! Så mycket firande blir det väl inte, men det är ju inte heller jämt...Hoppas ni kommer till ro snart, om några veckor kanske. Dessutom vore det ju kul om barnen trivs i skolan. Ha det så bra ni kan bland alla kartonger!
Märtha

Britt sa...

Hej Ingrid!
Jag har faktiskt skrivit många kommentarer på dina olika inlägg men du kanske menade att det bara fanns ett inlägg den dagen.Hoppas att det är så för jag är så nöjd att jag kan skriva igen.
Lycka till alla barn i morgon i skolan önskar
Farmor o Farfar

Anonym sa...

Grattis Rikard på 25-årsdagen!

Önskar fam. Malmgren

Catharina sa...

Jag skaffade ett google-konto för att kunna börja kommentera direkt :o)

Jag har ju varit borta från datorn hela sommaren (nästan)...

I torsdags ville jag inte börja packa utan fastnade här i stället... idag känner jag inte för att börja packa upp utan har fastnat här igen ;o)

Kram Catharina