lördag 28 augusti 2010

Linnéa Pratar! :D

Hej! 
Idag ska vi in till London :D Jag har vaknat för en liten stund sendan, och ska nu snart äta frukost med dom andra. I London ska vi till två av mina störst önsknigar och så vidare.. Jag ville i alle fall till Japan Centret där allt är det Japan!! :D Och sen ville jag till en affär som heter drop dead där döm har en jätte cool klännig som jag ville ha och lite annat smått och gott! :D

Nu ska vi gå och jag skriver klar inlägget när jag kommer hem och kanske då kommer det lite bilder! :D

Linnéa

5 kommentarer:

Marit sa...

Tjena tjejen!

Det låter spännande med Design Technology-läraren som är känd över hela världen. Lite jobbar ju folk på min arbetsplats med sådant, det är rätt ballt då man säger till persiennen "dra upp dig" - och den åker upp!
Häftigt - och bra för den som kanske är rörelsehindrad och inte kan själv. Vad heter han/hon?

Japancentret låter roligt det också. Och apropå designteknik - på vårt jobb har en japan gjort världens gulligaste sälrobot - googla på "Paro" om du vill se hur den ser ut! Den piper, blinkar och rör sig som en levande säl. Den ska hjälpa gamla människor med demens (man glömmer mer och mer) att känna sig tryggare - men ävne jag formligen ÄLSKAR denna säl!

Cool klänning? Du får posta en bild på den, jag gillar coola klänningar. Och om jag kommer till London måste vi gå på Beyond Retro, de har det på tre ställen i Stockholm och på ett ställe i Göteborg - de har jättecoola vintagekläder!

Var finns det coola klänningar för övrigt i London?

Kram MM

Britt sa...

Hej Nea!
Ja det är ni värda att åka till London och shoppa efter l vecka i skolan.Skulle vara roligt att se din klänning. Jag har ingen aning om hur den ser ut.
Jag tycker också att du kan visa den på sebben.
Ha en bra dag önskar Farmor

Britt sa...

Hej Nea! Det ska stå webben och inte sebben
När jag har skickat så kommer det upp en ruta med förhansgranska. Jag trodde att man kunde ändra stavfel där men det går inte.
Kramar Farmor

naemi sa...

Hej Linnéa!!!
Du får skriva o berätta om hur det var där på Japan Centret!!!!!! :D

saknar diiig!!! KRAM!<3

Karin D sa...

Britt, nu vet jag inte om du läser andras gamla kommentarer (som jag gör), men det där har jag utforskat sedan innan. Om man står i Förhandsgranska får man klicka på Redigera för att kunna rätta det man skrivit fel :-)