måndag 23 augusti 2010

Shoppingsugna barn

Alla våra barn är shoppingsugna. Kanske kan det bero på att jag under några månader sagt att "vi ska inget ha, vi handlar när vi kommer till London", för att jag insåg att vi hade tillräckligt att flytta ändå...

L vill handla kläder, Malin ville absolut ha en ny Build a Bear som hon fick syn på här i en butik och Johan hittar något att leka med som han vill köpa varje gång han kommer till en affär.

L är nu utlovad shopping i London till helgen. Malin fick i lördags köpa sin Build a Bear och det fungerade precis som hemma och hon är så glad för den:


Johans senaste inköp var en radiostyrd fågel, som när Rikard och han prövade den, visade sig vara riktigt bra och kul. Vi tyckte väl egentligen att det var ett ganska onödigt inköp, men är av åsikten att barnen måste få köpa vad de vill för sina egna pengar. Här är J i full action med flygandet:1000 tack för alla bra boktips!!! Några har vi hört innan men glömt bort, men flera var helt nya. Imorgon ska vi till biblioteket igen och då ska vi se om L kan få tag i några av de engelska ni tipsade om.

TACK för alla kommentarer! Lite personliga hälsningar kommer i nästa inlägg.

Godnatt,
Ingrid

Inga kommentarer: