söndag 29 augusti 2010

Linnéa fortsätter sitt gamla inlägg!

Moshi moshi!

Nu ska jag berätta om hur det var i Japan afären igår. Det var inte så stort men rätt hyfsat, där var fullt av mäniskor! Mest Japaner, men också lite andra Europer. Där är en resturang precis bredvid Japan Center och den är jätte mysig, där var fullsatt med folk som åt sushi :D

Mamma och jag var jätte länge i affären och kollade på lite allt möjligt, roligast var tidningar och godis! Dom har så mycket sött i Japan så ibland kan man undra om inte paketen är sötare än innehållet! :P

Där fanns mat lådor och pinnar med hållare där fanns allt! Och jag kunde bo där :P

Nu ska jag visa lite av det vi har köpt!
Vi köpte också en sak som kan forma kokade ägg till stjärnor och sånt! ;D

OK, さようなら (hej då) från mig! :D

4 kommentarer:

Britt sa...

Hej Linnea!
Det var många ovanliga saker som ser trevliga ut.
Kom du aldrig till affären som du skulle handla en klänning i.Kramar från Farmor

Karin D sa...

Coola grejor! Julia här hos oss har alltid varit intresserad av allt med Japan. I år har hon önskat italienska (i stället för tyska) i skolan men det är inte säkert att det funkar. Om inte, ska hon ta japanska, för det har de på skolan. Jag skulle gärna testa ett stjärnformat kokt ägg!

Hälsningar från Karin

naemi sa...

wow!! va kul!! o häftigt :D
vi måste gå dit när jag kommer!!!!
fina grejor du köpte! :)

kram <3

Marit sa...

Konichiwa Linnéa-san!

Vilken rolig affär! Förut fanns det en man på mitt jobb som är gift med en japansk fru (dom har två barn, två flickor, tror jag), och han hade ofta besök från Japan på jobbet. Då fick han massor med gulliga presenter och gott japangodis (som den godisoman jag är så åt ajg med nöje)!

Idag gick jag förbi bokhandeln på Kungsholmen, och de sålde mangaböcker billigt - gissa vem jag tänkte på då!! (Tror jag saknar någon här.)

Vad beyder de där tecknen i slutet som du skrev??

Mazzor av kramizar från Mozter Marit