lördag 14 augusti 2010

Välkommen till vår nya blogg!

Välkomna hit alla som tagit sig omaket att skriva in en ny adress till vår blogg!!

Ni är faktiskt många som frågat vad bloggen ska heta när vi flyttar, om de ska byta namn. Jag har funderat på det ett tag och kände nu att det var logiskt att starta en ny blogg under det naturliga namnet franziengland. Det är i alla fall lätt att komma ihåg för alla som följt oss tidigare. DOCK har jag valt att byta bloggsystem, eller vad det heter. Nu prövar vi blogspot istället och ser om det är bättre, enklare, mer flexibelt, eller vad. Ni kan ju i alla fall glädja er åt en ny bakgrund tills jag lär mig variera mig själv och det är ju alltid något :-) .

Äventyret i England börjar imorgon. Nu är vi nästan packade och vid lunchtid imorgon lämnar vi Sverige. Vi har ikväll fått en inbjudan för Linnéa och Ingrid, hem till en familj med en tjej i 9:an som Linnéa ska starta i. De har varit i flera år på skolan och har nu bjudit in fem nya elever med föräldrar. Väldigt spännande! Vi ska dit på måndag, så det är ju TUR att vi åker imorgon så vi hinner dit. Får väl se hur många andra som har anlänt. Rivstart blir det ju i alla fall...men det passar väl oss.

TACK för att ni kom förbi idag farmor och farfar! Och för att ni tog med er Sofia. Vi lovar att försöka hålla er uppdaterade så mycket som möjligt och koppla in Skype snarast, så vi kan ses i alla fall på det sättet. Vi kommer att sakna er jättejättemycket!!!

Skriv gärna en hälsning till oss, så att vi vet att den nya bloggen fungerar!

MOT ENGLAND!

Pirriga, men glada hälsningar från oss alla,
Franzarna

4 kommentarer:

Tara sa...

Am I the first to comment?? If so, I think I need an award or something. :) It helps that it's 4:00am and I'm wide awake with jet lag from Canada. :)

I am so excited for you guys, what fun! I know you guys will have so much fun. The kids will love it!!

Have a safe trip and enjoy it all!!

karin_d sa...

Hej Ingrid och hela familjen!

Bra gjort att byta till blogspot. Det gör alla lite seriösa :-) Ska bli kul att höra om ni trivs bättre med det. Tänk att det var ditt val av blogg.se som fick mig att välja dem! Men jag håller mig kvar tills vidare :-)

Jag fick dock skaffa ett google-konto för att kunna kommentera. Vissa som jag känner har även valet anonym/webadress.

Lycka till nu och jag ser fram emot att följa er även på denna resa.

Kram fr Karin

Marit sa...

Joddå, Mozter Marit har också hittat hit, hon ska snart ut på världens längsta bokbord...

Lycka till! Med den nya bloggen och allt i London!

/MM

Catharina sa...

Hej Ingrid!

Nu ligger denna nya fräscha adress bland mina favoriter så jag lätt kan komma hit! Det ska bli spännande att följa ert nya liv i London!

Det låter ju jättetrevligt att redan vara bortbjudna innan ni flyttat. Kul början!

Ser att även Moster Marit varit på världens längsta bokbord idag... vi sågs kanske där?!

Nu ska jag se om jag lyckas kommentera här...

Många kramar från en packande vän... dock inte så omfattande som er :o) Catharina