onsdag 8 december 2010

Gamla nagellack

En riktigt bra sak med min blogg är att när jag har någon fråga så behöver jag bara skriva den här, så får jag svar av någon nästan omedelbart. Det är fantastiskt och jag är så glad över att ha så kloka och allmänbildade läsare!

Sista utrensningen av badrumslådorna igår och jag hittade en hel del gamla intorkade nagellack. Tänkte att de kanske inte ska slängas i soporna. Å andra sidan känns inte glasinsamlingen så smart heller. Inser att jag inte har slängt nagellack på länge...

Var ska man slänga gammalt nagellack? Det blir dagens fråga :) .

Karin, TACK för tidningsartikelhänvisning. Ska genast skicka den till mina närmaste internationella vänner. Malin gav en låda med nagellack :) och massa tillbehör till nagelfixeri. Jag frågade också vad de andra gav, men fick inget bra svar, hon hade inte sett så mycket....

Anonym, it is great that "It works!", but I am not sure what it is that works... Maybe to write a comment :) . Thanks anyway!

Tara, I am so happy you actually can figure our what I am writing! Can't believe I will see you in two days!!! Lovely ;-) ! I like ALL your smiley faces :o) ! Today I bought the last thing for the "pakkeleg". Now I just need to wrap it.

Hilde, Thanks for writing! Malin became so pround of your comment :) ! Can you believe that is the same girl that we brought three years ago to Mrs Kristensens 2nd grade? 2! more days!!!! It is really sad with Gabi, can't you get someone else join in? Aneta? Is Cristina sure she can't make it? I know Ulrika is moving this month if plans hasn't changed... Are you still driving or do you take a train?

Catharina, var det Madama Butterfly? Kul med överraskning! Läste du på Karins blogg att hon också hade varit och sett den? Kul ändå med ny telefon, även om du inte önskat dig den, eller hur!

Britt, vilket bra misstag att komma hit mitt på dagen :) . Jag har påmint Rikard om önskelista igen. Du har nog rätt, SÅ skönt att vara av med ännu ett gäng lådor! Det är kanske inte nödvändigt med hyllpapper, men det är på de översta hyllorna, där ni inte hade några saker och det är bara spånplankor, så jag är rätt att våra dukar som jag tänkt ha där, "hackar" i och fastnar i hyllan så de blir förstörda. Malin blev så glad när du skrev att hon skulle bli kvällens prinsessa :) . Hann aldrig kolla hur det är med att skriva kommentarer igår. Kram.

Nu ska jag till Ylva och myyyyysa!

Ingrid

4 kommentarer:

Catharina sa...

Hej Ingrid!

Vet inte än om det är Madame Butterfly, ikväll får jag svar :o)

Min spontana gissning på var du ska kasta nagellack är på återvinningsstation för kemikalier. Fast sånt finns kanske inte hos er?

Haha... visst är det roligt med telefonen! Det finns inbyggd gps i den hittade jag igår! Den hade jag behövt som DO ;o)
Nu kan jag både ringa, skicka SMS, ta foto och skicka iväg dom.

Ska genast gå in och kolla vad Karin skrivit om Madame Butterfly!

Nu är min del av spara-och klistra-in-pappershögen klar... "bara" barnens kvar!

Nu är det lunch och sen dags att hämta barnen. Idag blir det inte mer spännande än en macka samt sylta och rödbeter.

Kram Catharina

Anonym sa...

Hjälp, vad svårt! Jag skulle nog smyga ner nagellacket i hushållssoporna, absolut inte bland glas. Det finns möjligen en lösning till. Man kan droppa i lite aceton, skaka om, och vips (tror jag ) blir nagellacket flytande igen. Man kan ju också möjligen bara spola hela flaskan i varmt vatten, så bli lacket lite mer medgörligt. Edvin har brutit armen idag. Han stod i vägen för mattåkare (inte pulka), ramlade och bröt båda benen i vänster överarm. Han verkade dock inte ha så ont - ännu. Kram! Märtha

Britt sa...

Hej Ingrid!
Jag hade nog också smuget ner den i soporna men Lennart säger bland glas därför att det brinner upp tillsammans med glas.
Stackars Edvin som bröt sin arm.Det är så jobbigt med gipset.Kan du tänka dig Ingrid just när jag skriver till dig och klagar så funkade det i går kväll. Jag fick endast ordkontroll.
Vi ska också gå och se Madame Butterfly men inte förrän i januari.Den fick fin kritik.
Roligt att höra vad andra tycker.
Kramar från Britt

tojis sa...

Hmm, det där med nagellacksflaskor funderade jag på bara härom dagen. Hojta gärna till när du fått svar!

Härligt med december i London OCH Hamburg, jag är knappt avis alls :-)

Kram från Victoria