tisdag 21 december 2010

Snöbollskrig på M40


Så här såg det ut på motorvägen när Rikard och Linnéa tillsammans med tusentals andra resenärer i lördags stod stilla i ett par timmar. Alla är ju på väg någonstans, så den samlade frustrationen måste varit enorm och med all sannolikhet var det många som missade värre saker än en eftermiddagsteater.

Man har inte roligare än man gör sig, så L och R inledde ett snöbollskrig :) !


Rikard kom till slut efter 7,5 timmes tid, hem vid 19 och därefter hade vi en väldigt trevlig kväll hos vännerna på gatan. De har ett så spännande gammalt hus och hade kommit iordning väldigt bra. Vi bjöds på kalkonmiddag som var SUPERGOD, lagad av pappan. Ganska ovanligt att de amerikanska papporna står för all maten i familjen men så är det här.

Idag är sista dagen för julklappsinköp. Bildäcken ska bytas. Alla utom jag ska till frisören. Samt en hel del andra planer för dagen....

"Skynda, skynda", som Gunde brukar säga.
Ingrid

2 kommentarer:

Britt sa...

Jag förstår att det var frustrerande att vänta så länge. Det är många som missar någonting viktigt eller oviktigt i dessa dagar.
I morse vaknade vi med ny snö ungefär 10-12 cm
till . Snart vet vi inte var vi ska göra av all snö.Det blåser inte, det är ju positivt.
Skönt att ni får vinterdäck.
Kramar från Britt

Boktokig sa...

Skulle ju lägga mig, men kunde inte låta bli att kika in på din blogg.

Vad mysigt med middag hos vänner!

Hade de någon slags stuffing i/till sin kalkon? Vi planerar att göra kalkon på annandagen och letar recept. Nu är jag där igen och frågar dig. Men det är så kul att få nya idéer och recept.

Vilket snöoväder ni verkar ha haft! Stå still i en bilkö i flera timmar är inte kul! Vilken tur att barnen kunde roa sig! :)