måndag 27 september 2010

Återanvändning av kläder

En jättebra sak med att ha flyttat hit är att nu kan jag använda alla mina gamla kläder som alla sett 1000 gånger i DK och SV igen, för här är det ingen som har sett dem. De blir som nya! ;-))

Extra Extra Dessa rader är ett tillägg efter att jag var klar med detta inlägg....
KARIN med KOLLEN meddelar att alla BLOGSPOT bloggar har/har haft problem med kommentarerna! Ni gör alltså helt rätt och felet sitter inte hos er. Då vet vi det i alla fall. TACK Karin!

Malin hälsar och tackar för kommentarer! Tara, Malin says she also wish they could go to Hamburg and meet Sierra's team! Lucky Sierra who can travel that much because of the games. Here they don't travel that far...


Astrid & Tor, HEJ, så jättekul med en kommentar från er! Jag förstår inte varför det är problem med kommentarerna. Rikards mamma har haft jättemycket problem, men varje gång jag testar går det bra....
GRATTIS till valframgångarna!! Det måste kännas otroligt skönt och roligt efter allt hårt arbete.
Hur går det med Astrids bloggande? Skriver du något? Du måste ge mig adressen så att jag kan gå dit och läsa.
Det är fantastiskt med Kyrkjubileumet! Jag visste att det skulle firas nu, men inte att de skulle specialskriva musik. Så häftigt. Vem är kompositör till det? Det låter som om vi absolut ska bege oss till kyrkan för inspektion av uppfräschningen när vi kommer hem nästa gång.

Tara, hi there! Good to hear from you! How was the meeting with Erica? What did you do? 

Naemi, vi kollar lite på flygbolag och återkommer. Kul att helgen passade! Idag kom bussen i tid. Jippie!

Britt, tänk att ha vänner sedan 50 år tillbaka! Det är fantastiskt och verkligen något att värdesätta och FIRA :) . Joseph är en UNDERBAR musical, jag har sett den två gånger och skulle kunnat gå nu igen, men det passade bra att dela på oss så här denna gång.
TRÅKIGT att det inte funkar med kommentarerna! Du får skriva flera korta kommentarer, så det inte känns så trist när man skrivit en lång och den försvinner! Men nu ser jag att det funkade ikväll igen i alla fall. BRA!

Catharina, så bra att ni fick tag i så mycket på IKEA! Vad kul, ett steg närmare ett vackrare hem och mer ordning. Förr eller senare blir det hopskruvat, jag lovar :) . Kantstött går bort :) . Blunda när Lars kastar eller skänk, ha ha. Har du varit något Mindful idag?

Karin D, ja jag vet inte vad det är med kommentarfunktionen... :-(( Ja, det är lite besvärligare här när man inte har sitt vanliga nätverk, men visst är det en del av äventyret. Positivt är också att se hur fort det ändå går att bygga upp ett nätverk. På ett par månader så har man ett litet gäng som ställer upp och som man har kul med. Det är ganska fantastiskt och hoppfullt tycker jag. Att människor kan av en eller annan orsak börja om på ny kula och bygga upp en ny social tillhörighet vid behov. Många männniskor är väldigt vänliga mot främlingar som de inte har någon anknyting till och det är värmande att se.
NEJ jag hade inte hört om Karin S! Så otroligt roligt och hon är ju mycket lämpad för uppgiften. Hoppas hon får chansen att ta den rollen! Tack för att du håller mig uppdaterad! Jag räknar också ner, både antalet kartonger och dagar till ni kommer :-) . Jag uppskattar verkligen att du säger att i inte bryr er om våra kartonger, för det kommer finnas en del kvar när ni dyker upp. Jag trodde jag var bättre än så...., men det är verkligen en bra sporre med besök, för uppackandet går på det viset lite snabbare i alla fall! Kram!

Nu har Rikard åkt till Danmark IGEN! Han var ju där förra veckan också.... Nu kommer han hem sent onsdag kväll.

Dags att natta barn!
Kram Ingrid

4 kommentarer:

Britt sa...

Hej Ingrid!
Det är underbart att kunna använda sina kläder som nya igen. Men tänk på att när vi kommer får det bli lite engelska kläder.
Tänk att Rikard ska behöva åka igen till Danmark. Vem är det som inte är effektiv?
Vi har sett Joseph 2 gånger och jag håller med om att man blir glad av den.
Jag ska inte gå in och svara på de andra inläggen. Bara vara glad om det här fungerar.
Kram från Britt

Karin D sa...

Alla blogspot-bloggar har problem med kommentarerna för närvarande! Jag har nu lärt mig att kopiera kommentaren innnan jag klickar Skicka kommentar så slipper man skriva om den i alla fall! Nu börjar det bli dags för er att komma med en beställning på något svenskt ni längtar efter!! Vi lovar dock att blunda för alla kartonger och sover precis var som helst. Men om vår ankomst hjälper dig att packa upp är det förstås bra!

Tara sa...

Hi Ingrid... I only saw Erica for an hour or so! Annie hogged her. :) Rightfully so, since she was really only here for four days and I know Annie misses her the most. Do you know what Pie tins are? Like for a pie, but deeper than a tart dish...? Made of a hard foil. Disposable. I might need to send a picture. :)
The Americans here are desperate... They have an apple pie fundraiser and NO pie tins. I told them I'd check England. We need 70. :)

Catharina sa...

Men vilket underbart sätt att se på det! Jag måste kanske också flytta så att jag inte behöver köpa nya kläder ;o) Har många "gamla" kläder i garderoben, men om dom är hela och rena och jag trivs i dom så kan jag inte slänga dom... och jag är inte så bra på att köpa nytt.

Kram Catharina