måndag 6 september 2010

Hur svårt kan det va?

Att bland alla TUSENTALS foton vi tagit under tre år i Danmark, ta ETT ENDA på huset vi bor i??????????

DESSUTOM vet vi ju att det är TYPISKA bilder de använder på internationella skolor där barnen med oslagbar regelbundenhet ska göra ett litet projekt om landet de kommer ifrån, var de bodde innan, en tidslinje över sitt liv eller dylikt och då behövs en bild på ditt HUS. SUCK!

Nu är det Johan som ska göra ett project om den "Incdredible Journey" som förde honom hit till England och den här skolan. Var bodde han innan han kom hit? JA, då skulle det vara på sin plats med ett fotografi! En fin bild på huset i Sverige har vi tack vare MÄKLAREN!

TUR att Rikard åkte tillbaka till DK igår kväll igen och kan köra förbi vårt hus och ta en bild i efterhand. KAN se lite märkligt ut, men kommer det någon granne får han väl förklara. JA JA.

Gå nu ut allihop och ta en bild på era hus! Det kommer en dag då ni inte bor där och någon undrar hur det såg ut. Tro mig!

Kram Ingrid

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars Linnea! Vad hon måste känt sig utelämnad! Men ni kommer säkert på rutiner, hur de ska göra, mobiler har ju en central roll. Skriv ner telefonnumren, stoppa dem i skolväskorna. (Det hade du aldrig kunnat räkna ut själv, va?) Jag har tränat på gym idag, och nu ska vi äta kålpudding, yam, yam.
Ha det! Märtha