måndag 28 februari 2011

4 mån lagerutrymme önskas!

När vi sålde huset hemma hade vi turen att få möjlighet att ha kvar en del av våra saker i garaget tills vi flyttar hem (ja om vi kommer hem enligt plan då förstås ;) ). Nu gick ju dock försäljning och inflyttning ganska fort och därför har vi mer än "lite" saker kvar i garaget. Till sommaren räknar vi med att kunna gå i genom det mesta lite mer ordentligt och sortera ut det som ska säljas/slängas/sparas, men nu behöver vi tömma en del av garaget redan nu. Rikard kommer att åka hem om ett par veckor och göra det i samband med födelsedagsfirande i familjen (även Johan ska få följa med hem och är överlycklig för det, orättvist är det eftersom han fick följa med hem en helg i höstas också, men tjejerna (och därmed jag) är uppbokade här, så det är inget att göra åt).

Tanken var att R skulle ta en bil med sig hem och kunna ta hit det han måste tömma ut nu, men tyvärr låter det sig inte göras av praktiska skäl, resan tar för lång tid när båtarna bara går varannan dag. Alltså har vi ett behov av förvaring för ca 30 flyttkartonger, fram till sommaren. Vi kan såklart hyra ett förråd, men det känns lite omständigt för så kort tid, så OM någon av er möjligen har en källare, vind, garagehörna eller annat tomt utrymme i Skåne som ni kan avvara fram till sommaren, är vi väldigt intresserade av att få ställa våra saker där och skulle bli superglada!!

Karin, jag har inte missat ditt mail, har bara inte haft tid att svara. Dagen har varit galet stressig. Återkommer.

Kram Ingrid

2 kommentarer:

Karin sa...

Oj vad tyst det var i kommentarrutan när du för en gångs skull hojtar efter hjälp!! Jag återkommer i ämnet; mejlledes. (Det är förstås så de andra med källare också gjort!)

Kram fr Karin

Anonym sa...

Tyvarr har jag inget i Skane att erbjuda. Vi har ju lite plats i sommarstugar kallaren i Almhult. Tveksamt om vi far in 30 lador. Plus den ar en anings fuktig...

Kram Ylva