måndag 24 januari 2011

Födelsedagslunch

Förra måndagen var jag på födelsedagslunch. D v s jag visste inte att det var det jag skulle på eftersom min sköna böna till vän här, Ylva, bara frågade om jag ville gå ut och äta tillsammans med två andra mammor på skolan. När jag FRÅGADE om det var något speciellt, sa hon att det var det inte, utan de brukar bara göra det ibland, gå ut och luncha. TJENA!

Som TUR var gick jag på det där mötet med American Women och där skulle alla som fyllde år i januari resa sig upp och så sjöng vi för dem. Då reste sig Ylva upp och jag frågade glatt om hon fyllde nu i januari och när. Den 17 januari, erkände hon och det var då vi skulle ut och äta lunch. Schysst, Snäckan! Det ska jag komma ihåg.

Nu kunde jag också glida in till lunchen med en present som TUR var. Tänk om de båda andra kommit med presenter och jag inte hade haft något, det skulle känts urdumt. Bara för det fick hon en bok om det okända London, hoppas att den bara innehåller tips om ställen där det spökar....

Vi träffades i alla fall på restaurang Wildwood i Gerrards Cross. Jag har kört förbi där flera gånger och det ser så mysigt ut och verkar alltid vara fullsatt oavsett kväll. Måndag lunch var det däremot väldigt lugnt och det var kanske tur eftersom servitören var helt ny och fick springa flera gånger med våra frågor till köket.

Jag åt en vansinnigt god vegetarisk pastarätt med friterade squash-bitar på toppen. Mums!!

Vi fick en väldigt trevlig pratstund och det var verkligen jättelyckat, både för födelsedagsbarnet och oss andra.

Ylva, jag kommer att hämnas vid lämpligt tillfälle! Kanske bjuda över bara er och säga att det är klädsel jeans, men när ni kommer är här 50 pers i långklänningar... väldigt frestande... ;) .

Ingrid

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ar bara en blygsam viol som har jantelagen inbyggd i hjarnan...hihi. Tack for den helt perfekta London guide boken. Nu har vi att gora i var och hoppas du hanger pa Ingrid:)

Ylva

Britt sa...

Hej Ingrid!
Nu fick vii kanske ett nytt ställe i Gerrads Cross att gå på.
Idag fick vi höra på Rapport hur dåligt det är ställt med ekonomin i England. Är det något ni märker av ?
Kramar från Britt

Boktokig sa...

Vad mysigt med födelsedagslunch! Lät jättegott!!!

På tal om mat, så känner jag igen det där med att köpa kokböcker eller i mitt fall bakböcker bara för att de har så fin framsida. De är ju verkligen lätt att bli tokiga i!!!