onsdag 19 januari 2011

Vårtecken

Jag hann inte ens avsluta redovisningen av jul- och nyårsfirandet innan våren gjorde entré här.

Så här såg vårt land på framsidan ut i helgen:


Det spirar för fullt! Våren är på väg. Det finns nytt hopp. Trots att jag tycker det var så fint med all snö, känner jag mig nu så färdig med det.

"Välkommen vår. Välkommen vackra vår, vackert väder vart vi går...." (Ni kan väl er Fem myror.....?!)

Ewa, HEJ, åh så kul att få en kommentar från dig här :) ! Hur är det med benet? Vi hoppas absolut på tillökning till 2012 ;) , men de ska inte känna någon press, ha ha. Kram och hälsa Klas!

Kim M Kimselius, ja jag tror jag ska få tag i någon inföding här och fråga dem vad originalkexet är för något. Med en vetevärmare behöver man i alla fall inte oroa sig för att få vattenläckage i sängen, medet skulle jag göra med en värmeflaska :) . Vetevärmare rekommenderas. GRATTIS till avslutandet av nya boken!

Catharina, jag har inte heller ätit Mariekex på evigheter, men nu tyckte jag dessa torra, tråkiga kex var jättegoda. Det är så kul när man kommer på något man inte ätit på väldigt länge och blir akut sugen på det.

Från ett soligt, vårlikt, men fortfarande ganska kallt (+2 grader idag) England,
Ingrid

2 kommentarer:

Karin sa...

Det är precis så det ska vara - jul och nyår med snö och vinter och sedan direkt vår utan någon löjlig transportsträcka! Det är uppenbart att ni bor på ett bra ställe!!

Vilken flit med bloggreportagen!

Kram fr Karin

♥ Hannele på Hisingen sa...

mysigt det ser ut