onsdag 24 november 2010

Borde satsa mer på mitt yttre

När jag letade efter fotografier till Johan från hans ungdom, ramlade jag över en del fotografier vi tog då vi flyttade in i ett av husen i Århus. Insåg HJÄLP, det är ju SAMMA rengöringslotion, hårinpackning, nagellack, parfym och fotkräm som står i hyllorna som jag nyligen packade upp HÄR! Samma, inte likadana!

Inser raskt att jag borde satsa mer på mitt yttre. Eller kan jag intala mig att förpackningarna är ovanligt stora? Fast de lär ju ha ett bäst före datum, så de är väl rätt härskna nu. Kanske härsknar jag till också om jag använder dem...

Får väl trösta mig med att inte ansiktskrämen, roll-on, tandkräm och tvålar var desamma. Kanske finns det något hopp i alla fall.

Ingrid, som är vacker inuti. :)

1 kommentar:

Catharina sa...

Hellre ett vackert inre :o)

Jag är inte heller så bra på att ta hand om mig själv. Fast lite bättre har jag blivit på "gamla dar"...

Haha... ja det var ju tur att det varit åtgång på tandkrämen ;o)

Jaha, då sitter jag här vid datorn istället för att pyssla inne i Malmö. Bilen är iväg med maken och får vinterdäck på sig. Så imorgon kan jag köra och få massage som planerat även om det är halt... och jag kan köra Moa och hennes kompis till miniorerna... och jag kan köra och handla till festen på lördag. Eller så är kanske all snö borta till imorgon och det hade inte varit något problem?!

Måste bara nämna något jag tycker är ganska kul med min mobil. När du var ordförande och vi var i Eslöv på DM hade jag samma mobil som jag har idag... och redan då tyckte mina klubbisar att jag var pinsam som hade en såååååååååååååå gammal mobil. Så den har nog gjort sitt. Fast jag har inte fått min Iphone än... den är på väg ;o)
Stackars Hugo! Men jag har lovat att han ska få en egen mapp på den (vad nu det är för nåt!) och då blev han glad.

Nu ska jag skriva anteckningar inför katekumenatet på onsdag. Vi ska prata om kvinnor i bibeln under en timme innan vi ska lyssna på en kvinna som pratar om Kvinnor i Pakistan. En jätteintressant föreläsning av en kvinna som varit där under en månad och jobbat på en mottagning för utsatta kvinnor. Vi hade henne på LC och jag tyckte att det var så bra att jag nämnde det i församlingen, och nu ska hon hit.

Ha det bra! Kram Catharina

P.S. Tack för grattishälsningen. D.S.