onsdag 24 november 2010

Vatten, vatten, vatten

Jodå, jag kom upp imorse. Fönstren visade nära 0-gradigt. Torka, torka fönster, fullt med vatten.

Möttes av en mindre översvämning mitt på köksgolvet! Tänkte att plastmattor har sina fördelar trots allt. Men var kom vattnet ifrån?? Diskmaskinen hade stått på över natten, men det verkade inte komma från den utan snarare från vattenkokaren som lämnats med vatten i (som alltid). Den har dock inte läckt förut... Torka, torka vatten. Såg snart att det var blött under oljeflaskor, sojadito, teburkar och annat som stod på köksbänken. Tänkte att det har sina fördelar med marmorkopiabänkskiva. Torka mera.

Johan fick med sig simkläder, farvälhälsning till Olivia i klassen, läxor, parent letter, mellanmål och varma kläder. Malin fick med sig brev till gympaläraren om att hon inte bör träna och vara med på gympan ute i nollgradigt väder med dunderförkylning och astma, varma kläder som jag hittade i MIN garderob och sina skolgrejer som hon har koll på själv. Linnéa fick med sig.........vad vet jag, där är en som sköter sitt själv.

Kom ihåg att sätta ut soporna till sophämtningen om en stund. Har varit ute och plockat löv och bär att frysa in tillsammans med massa vatten i plastburkar. Mera vatten. Vi ska bygga en isskulptur på skolan imorgon...

Har skrivit en lång lista med allt annat jag INTE får glömma idag. Men först ut i skogen. Solen skiner och det är kallt och friskt ute.

Catharina, GRATTIS på födelsedagen!! En dag för sent. Sorry! Skrattade åt Hugos bekymmer :) . Du lär dig säkert snart allt om I-phonen. Det är nog många som är avundsjuka på dig. Här finns flera i familjen som också skulle vilja byta med dig, dock inte jag. Alltså jag skulle inte han något emot att ha en, men det är inget jag trånar efter varje dag, ha ha. Oavsett vad sonen tycker hoppas jag att DU var nöjd med din dag. Kram!

Karin, tack för dina söta ord! Jag tyckte också dikterna var värda en större publik, ha ha. Jag förstår att du håller lagom distans till Katas blogg, så ska det väl vara. Bra att IKEA blivit bättre för någon vi känner :) . Går det inte med tidsinställt får väl läsarna själva portionera ut inläggen och läsa ett i taget och komma tillbaka efter en stund :)) .

Ta det riktigt försiktigt i halkan hemma i Sverige!!

Kram Ingrid

Inga kommentarer: